17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNedelescu intentioneaza sa instaleze camere video ascunse

Nedelescu intentioneaza sa instaleze camere video ascunse

Primaria Craiova va incepe din iulie sa produca filme. Initiativa apartine viceprimarului Gheorghe Nedelescu care a decis sa prezinte lunar craiovenilor o caseta de 30 de minute cu realizarile directiilor din subordinea sa. Regia va fi semnata de seful departamentului de imagine, Alin Oprea, la realizarea filmelor urmind sa participe si Adriana Motocu, directoarea adjuncta a Directiei Tehnice.


Printre „actorii“ acestor pelicule se vor numara si craiovenii care nu respecta regulile impuse de viceprimar, camera ascunsa vizindu-i si pe cei care calca spatiul verde sau arunca gunoaie in locuri nepermise. „Cea mai mare surpriza am avut-o la sfirsitul saptaminii, cind am vizitat locurile de joaca care au fost renovate si am vazut ca sint deja distruse. Abia au fost finalizate si «binevoitorii» le-au si vandalizat. De exemplu, la unul dintre ele, tevile erau indoite. Un copil nu ar fi avut forta necesara sa faca acest lucru. Cel mai rau arata cel din cartierul Valea Rosie, unde nici nu se cunoaste ca au fost investiti bani“, a declarat Nedelescu.


In prima etapa va fi folosita o camera care se afla deja in dotarea primarie, urmind ca in cel mai scurt timp sa fie achizitionata inca una. In vizorul viceprimarului craiovean au intrat vineri si doi reprezentanti ai politiei comunitare, care traversau pe zona verde. Aflindu-se la un control, Nedelescu a sesizat ca aceia care trebuia sa aplice amenzi pentru distrugerea spatiului verde incalcau ei insisi legea. Cei doi au fost amendati fiecare cu trei milioane de lei, urmind sa fie detasati la compartimentul de paza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS