21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolitist gorjean, cercetat penal pentru fuga de la locul accidentului

Politist gorjean, cercetat penal pentru fuga de la locul accidentului

Subofiterul de politie Marius Ghinda, din cadrul Serviciului de Evidenta Informatizata a Persoanelor (SEIP) Gorj, este cercetat penal de Parchetul de pe linga Tribunalul Gorj pentru parasirea locului accidentului si conducere sub influenta alcoolului. Accidentul a avut loc in urma cu aproximativ trei saptamini, la intrare in municipiul Tirgu Jiu, si s-a soldat cu cinci raniti.


Autovehiculul condus de subofiterul de politie a lovit o Dacie de pe contrasens, intr-o curba, si apoi a intrat prin gard, intr-o gospodarie, oprindu-se intr-un tub de oxigen. Pasagerii masinii au declarat ca autoturismul fusese condus de Marius Ghinda, care a incercat sa fuga de la locul accidentului, fiind in stare de ebrietate, desi politia a transmis ca la volan era Gheorghe Olteanu.Reprezentantii politiei au precizat ca toate persoanele din masina erau sub influenta alcoolului.


Soferul Daciei implicate in accident este din judetul Dolj si se numeste Dorin Smaranda. Sora acestuia, Gheorghita, de 29 de ani, a fost grav ranita. Conducatorul auto a spus ca autoturismul Volkswagen Passat a venit cu o viteza foarte mare si nu a mai putut sa evite impactul. Prim- procurorul Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota, a spus ca dosarul a fost instrumentat de Inspectoratul Judetean de Politie, care si-a declinat competenta in favoarea Parchetului. Politistii au incercat, initial, sa il scoata basma curata pe colegul lor, stabilind ca Gheorghe Olteanu, de 41 de ani, proprietarul autovehiculului si ocupantul scaunului din dreapta al masinii, condusese autoturismul VW Passat inmatriculat in Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS