10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSoferul Mercedesului a fost dat in urmarire

Soferul Mercedesului a fost dat in urmarire

Politistii au reusit identificarea celor doua persoane care se aflau in autoturismul Mercedes implicat in accidentul rutier petrecut pe bulevardul Stirbei Voda din Craiova, in seara de 31 mai. Este vorba despre craiovenii Petrisor Poenaru, de 19 ani, si Costinel Preda, de 22 de ani, nici unul dintre acestia neavind permis de conducere.


Reamintim ca in acel accident rutier si-au pierdut viata doua persoane, mama si fiu, prof. Elena Matei, de 51 de ani, inspector la Inspectoratul Scolar al Judetului Dolj, si Adrian Matei, de 20 de ani, student la ISE. Autoturismul Oltcit condus de Adrian Matei a fost lovit violent in momentul in care efectua un viraj la stinga, de un autoturism Mercedes cu numar de Italia, care circula cu peste 150 de kilometri pe ora dinspre Lunca Jiului.


Cei doi ocupanti ai Mercedesului sint veri primari. In timpul cercetarilor s-a stabilit, de asemenea, ca la volan se afla in momentul producerii accidentului Costinel, insa pina acum nu a fost gasit de politisti, fiind disparut de la domiciliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU