3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrefectul de Dolj, intransigent cu primarii

Prefectul de Dolj, intransigent cu primarii

Primarii PSD de Dolj sint nemultumiti de faptul ca prefectul a dispus controale in unele primarii. Prefectul Nicolae Giugea considera ca acuzele care i-au fost aduse ieri de Liga primarilor PSD din Dolj, in frunte cu mentorul lor, fostul prefect Ion Calin, sint nefondate.


„Probabil ca Ion Calin este complexat de persoana mea, in pozitia in care se afla acum. El vede ca lucrurile merg intr-o directie buna, se iau decizii unitare si aceste fapte il determina sa realizeze tardiv ca nu a facut nimic pentru comunitate atita timp cit a detinut functia de prefect. Este motivul pentru care face declaratii hazardate, oferind presei comunicate aberante, justificate din punctul sau de vedere, ca si vechi activist de partid, dar penibile avind in vedere maniera in care le face. De altfel, de cind a intrat in opozitie, „vioara“ la care cinta Calin nu are decit o singura coarda. Este si acesta un mod, condamnabil si lipsit de fair play-ul caracteristic jocului politic democratic, de a te baga in seama atunci cind nimeni nu o mai face“, a precizat prefectul Giugea. Seful judetului Dolj considera ca hotarirea celor 74 de primari PSD, de a nu mai participa la convocarile facute de prefectura in care se dezbat probleme cetatenesti, este o pozitie care nu le apartine intru totul, ci le-a fost sugerata de conducerea organizatiei judetene a partidului din care fac parte.


„Am convingerea ca ei sint constienti ca reprezinta interesele obstii, iar prin neparticiparea la aceste intruniri isi dau seama de consecinte si de faptul ca-si boicoteaza si implicit afecteaza interesele propriilor comunitati“, a mai precizat prefectul de Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS