6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStudentii medicinisti spun NU fumatului

Studentii medicinisti spun NU fumatului

Societatea Studentilor Medicinisti din Craiova (SSMC) organizeaza in perioada 27-31 mai Campania Antitutun, cu ocazia Zilei Internationale Antifumat, care se tine pe 31 mai.


Campania incearca sa determine un grad mai mare de constientizare a pericolului pe care il reprezinta fumatul, in acest scop fiind organizate mai multe activitati care vizeaza in special tinerii.


In gradinite si scoli primare vor fi organizate concursuri de desene cu tema „Ce este fumatul pentru mine?“, prin care copiii sa-si poata expune propria viziune asupra tutunului. In perioada 27-29 mai, membrii SSMC vor putea fi intilniti in numeroase puncte din centrul orasului, impartind pliante si dezbatind subiectul campaniei. Pe 31 mai, in Piata Prefecturii si in fata Teatrului National vor fi amenajate standuri la care, prin predarea unei tigarete, va puteti inscrie la o tombola cu premii. Te asteptam si pe tine alaturi de noi! Vino sa vorbim deschis, de la tinar la tinar, de la ex-fumator la (non)fumator despre fumat! O discutie iti va face mai putin rau decit un fum. Si nu uita: FUMURILE SINT DEJA FUMATE!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS