14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolitia investigheaza amenintarea cu bomba primita de Nedelescu

Politia investigheaza amenintarea cu bomba primita de Nedelescu

Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Dolj a dispus ieri efectuarea unor investigatii in cazul amenintarii cu bomba pe care viceprimarul municipiului Craiova, Gheorghe Nedelescu, sustine ca ar fi primit-o de la omul de afaceri Adrian Mititelu. „M-am autosesizat din presa cu privire la aceasta amenintare cu bomba si am dispus efectuarea unor verificari, pentru a afla si noi despre ce este vorba. Imi pare rau insa ca domnul viceprimar Nedelescu nu ne-a sesizat intii pe noi, atunci cind a primit amenintarea, ci a anuntat prima data mass-media. Firesc ar fi fost ca, imediat dupa incidentul pe care l-a avut cu domnul Mititelu, sa anunte intii politia! In functie de rezultatul acestor verificari, vom vedea ce masuri vom dispune in continuare“, a declarat comisarul Georgel Enescu, comandantul IJP Dolj.


Viceprimarul Gheorghe Nedelescu sustine ca a fost injurat si amenintat cu moartea, luni, de Adrian Mititelu. De cealalta parte, Mititelu recunoaste ca a avut o discutie ceva mai aprinsa cu Nedelescu, discutie „asezonata“ din ambele parti cu epitete greu de reprodus, dar mentioneaza ca nu a proferat nici o amenintare cu bomba, ci ar fi spus doar in gluma ceva de genul: „O sa vin si cu o bomba si o sa il aduc si pe Basescu sa vada modul in care lucrati voi“.


Investigatiile demarate de politie vor include si audierea celor care au fost martori la „ciocnirile verbale“ dintre Gheorghe Nedelescu si Adrian Mititelu. Este vorba despre primarul Antonie Solomon, presedintele PSD Dolj, Neculai Grigoras, si fostul subprefect Virgil Boboc, in prezent director al RAT Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS