Acasă Actualitate Doljul are nevoie de 140 de miliarde ca sa racordeze 16 comune...

Doljul are nevoie de 140 de miliarde ca sa racordeze 16 comune la drumurile asfaltate

Consiliul Judetean (CJ) Dolj a efectuat recent un studiu referitor la fondurile necesare pentru asfaltarea cailor de legatura rutiera a unor localitati ale judetului cu drumurile modernizate.


In prezent, 16 localitati nu au drum de asfalt, suma necesara fiind estimata la circa 140 de miliarde de lei. Lungimea cailor care trebuie racordate la drumurile modernizate totalizeaza 90 de kilometri. „Anul acesta sint prinse in proiect localitatile Silistea Crucii si Ghindeni. Sa speram ca in viitorii trei ani vom gasi fondurile necesare pentru finalizarea proiectului“, a declarat presedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa. In acelasi timp, CJ Dolj mai are in derulare un proiect de pietruire a unor drumuri comunale, cu fonduri imprumutate de statul român de la Banca Mondiala, in valoare totala de peste 1,1 milioane de dolari. Daca anul trecut s-au alocat 400.000 de dolari, in 2005 suma prevazuta pentru pietruiri de drumuri comunale este de 740.000 de dolari.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version