16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident mortal la Poiana Mare

Accident mortal la Poiana Mare

O persoana a murit, iar alta a ajuns la spital, in noaptea de simbata spre duminica, dupa ce un autoturism s-a ciocnit frontal cu o combina, pe DN 55 A, in comuna doljeana Poiana Mare.


Adrian Marian Badea, de 24 de ani, din localitate, se intorcea acasa de la Calafat, cu autoturismul personal Dacia 1310. La intrarea in Poiana Mare, masina s-a ciocnit frontal cu o combina Gloria 14M, care se deplasa din sens opus, condusa de Dorinel Grasu, de 25 de ani, din Ciupercenii Noi. Impactul a fost atit de violent, incit pasagera din Dacie, Andreea Dorobantu, de 17 ani, din Poiana Mare, aflata pe locul din dreapta soferului, a murit pe loc, iar conducatorul autoturismului a suferit leziuni grave, care au necesitat internare.


Din primele cercetari, politistii au stabilit ca vinovat de producerea accidentului ar fi Adrian Marian Badea, care, din cauza neatentiei in conducere, a intrat in coliziune cu masa de recoltare a combinei, dupa cum se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Române. Subcomisar Sorin Abagiu, seful Biroului Politiei Rutiere Calafat, a incercat sa pastreze misterul in jurul acestui accident, dar pina la urma a oferit o informatie foarte interesanta: „In baza legislatiei rutiere este interzis accesul combinelor si al altor utilaje agricole pe drumurile nationale“, asa cum este DN 55A Calafat – Bechet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS