17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateScandal intre oamenii lui Gelu Livezeanu

Scandal intre oamenii lui Gelu Livezeanu

Un adevarat „spectacol“ cu lupte de strada a avut loc simbata noapte. Procurorul Adrian Baican, din cadrul Parchetului de pe linga Judecatoria Tirgu Jiu, a precizat ca incidentele au izbucnit in jurul orei 2.00, dupa citeva discutii contradictorii intre membrii aceluiasi grup aflat la o masa din localul Amanda, situat in spatele fostei Case a Armatei. In scandal au fost implicati, pe de o parte, Ciprian Bogdan Mihnea, Cosmin Gheorghe Avramoiu, Ion Craciun, zis „Piciu“, si fratii Bogdan si Cristian Vodislav, iar, pe de alta parte, Daniel Lingurici, Marius Pitu si Gheorghe Cucu. Aproape toti au fost membri ai unei grupari conduse de cunoscutul Gelu Livezeanu, fostul adversar, in urma cu trei, patru ani, al lui Coco Paun, lider al lumii interlope din Tirgu Jiu. Potrivit unor surse autorizate din cadrul Politiei Tirgu Jiu, scandalul a izbucnit dintr-un motiv banal: unul dintre tineri il rugase pe altul sa ii tina locul pina se intoarce. De altfel, unii dintre ei au plecat, iar dupa o jumatate de ora s-au intors in fata localului din care ieseau Lingurici, Pitu si Cucu.


Recidivisti…


Din declaratiile depuse la dosar rezulta ca Bogdan Mihnea a folosit un cutit, iar Cosmin Avramoiu o bita de base-ball. „Toti se cunosteau, dar, la un moment dat, nu s-au mai inteles. Mihnea Bogdan a folosit cutitul, iar Avramoiu bita, asa reiese din declaratiile celor care au luat parte la incidente. Am inceput deja urmarirea penala impotriva lui Mihnea si Avramoiu. Ei sint acuzati de ultraj contra bunelor moravuri, de tulburarea linistii si ordinii publice si de port ilegal de arma alba. In functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale pe care le vor primi Lingurici, Pitu si Cucu, vom extinde cercetarile“, a declarat procurorul Baican. Conform unor surse judiciare, Mihnea si Avramoiu sint recidivisti. Bogdan Mihnea a mai fost cercetat pentru tentativa de omor, tilharie si lipsire de libertate, in prezent fiind trimis in judecata pentru port ilegal de cutit. Cosmin Avramoiu a fost si el implicat in mai multe incaierari. Atit Bogdan Mihnea, cit si Cosmin Avramoiu nu au putut fi gasiti, reusind sa paraseasca judetul inainte de a fi retinuti de politisti. Despre Gelu Livezeanu se stie ca in prezent este plecat din tara si nu se cunoaste daca a intervenit in vreun fel in conflict.


Cristian Vodislav a batut un gardian public


Ceilalti tineri care au luat parte la scandal sint fie copii de bani gata – fratii Vodislav -, fie nume sonore din viata sportiva, cum este cazul lui Daniel Lingurici, fost campion national la box, cistigator al centurii de aur, iar in prezent participant la gale de box profesionist. Cristian Vodislav, fiul cel mare al doctorului Vodislav, chirurg in Bucuresti, a fost mai mereu in compania gruparilor interlope. In vara anului 2003, Cristian Vodislav a fost implicat intr-o bataie in fata barului Dual, impreuna cu alti tineri, intre care si un cetatean turc. Avocatii acestora insa au reusit sa ajunga la o intelegere, iar scandalagiii au scapat fara dosare penale, primind doar amenzi. Fiul doctorului Vodislav a facut parte din grupul care, in octombrie 1999, l-a batut pe Adrian Viga, la acea data gardian public la Inspectoratul Scolar Gorj. Adrian Viga a declarat ca, fiindca nu i-a dat voie unui tinar sa intre in sediul institutiei, un grup format din noua persoane, printre care si fiul doctorului Vodislav, i-a administrat o bataie zdravana. Gardianul s-a ales cu multiple leziuni in zona fetei. El i-a dat in judecata pe agresori, dar si-a retras plingerea, cazind la intelegere cu acestia. Contactat telefonic, doctorul Vodislav a precizat ca a aflat despre scandal, mentionind ca fiii sai au plecat de la locul faptei cu o ora inainte ca incidentul sa se produca. „Nu au fost acolo. Au si dat declaratii la politie. Au servit ceva si au plecat cam cu o ora inainte de a izbucni scandalul. Ei nu au vazut nimic“, a spus chirurgul Cristian Vodislav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS