Acasă Actualitate Mihailescu, audiat in dosarul stenogramelor

Mihailescu, audiat in dosarul stenogramelor

Procurorii anticoruptie au efectuat ieri noi audieri in cazul stenogramelor aparute pe internet inaintea alegerilor din luna noiembrie a anului trecut, de data aceasta fiind invitat, in calitate de martor, fostul sef al Secretariatului General al guvernului Nastase, Serban Mihailescu.


Acesta s-a prezentat la sediul PNA in jurul orei 10.00, fiind interpelat aproape doua ore, in calitate de martor, solicitindu-i-se detalii referitoare la stenogramele cu pricina.


Ancheta in acest caz a fost demarata la inceputul anului, cind Ministerul Public si-a declinat competenta in favoarea PNA, in cazul denuntului primit de la mai multe organizatii civice, privind eventuale fapte de coruptie care ar reiesi din stenogramele unor sedinte ale Delegatiei Permanente a PSD.


Tot in calitate de martori, au fost audiati fostul lider PSD, actual prim-viceguvernator al BNR, Florin Georgescu (pe 4 mai), dupa ce pe 11 aprilie au fost interpelati fostul ministru al turismului, Dan Matei Agathon, si deputatul Dorina Mihailescu.

Exit mobile version