12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMihailescu, audiat in dosarul stenogramelor

Mihailescu, audiat in dosarul stenogramelor

Procurorii anticoruptie au efectuat ieri noi audieri in cazul stenogramelor aparute pe internet inaintea alegerilor din luna noiembrie a anului trecut, de data aceasta fiind invitat, in calitate de martor, fostul sef al Secretariatului General al guvernului Nastase, Serban Mihailescu.


Acesta s-a prezentat la sediul PNA in jurul orei 10.00, fiind interpelat aproape doua ore, in calitate de martor, solicitindu-i-se detalii referitoare la stenogramele cu pricina.


Ancheta in acest caz a fost demarata la inceputul anului, cind Ministerul Public si-a declinat competenta in favoarea PNA, in cazul denuntului primit de la mai multe organizatii civice, privind eventuale fapte de coruptie care ar reiesi din stenogramele unor sedinte ale Delegatiei Permanente a PSD.


Tot in calitate de martori, au fost audiati fostul lider PSD, actual prim-viceguvernator al BNR, Florin Georgescu (pe 4 mai), dupa ce pe 11 aprilie au fost interpelati fostul ministru al turismului, Dan Matei Agathon, si deputatul Dorina Mihailescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS