22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVirusul antimanele loveste

Virusul antimanele loveste

Virusul antimanele loveste calculatoarele din România. Satul de ritmurile orientalo-lascive, care se revarsa din mai toate difuzoarele, un programator român si-a propus sa creeze un virus… impotriva manelelor.


Virusul, care poarta denumirea Antiman.A, a fost descoperit de analistii firmei române de software BitDefender si se propaga prin intermediul unor mesaje e-mail, cu subiecte dintre cele mai diverse, scrise in limba româna.


Partea „activa“ a mesajului este insa atasamentul, un fisier executabil cu o denumire in tonul textului, care contine virusul respectiv. Daca utilizatorul ruleaza fisierul infectat, Antiman.A se instaleaza in calculatorul sau, apoi incepe sa caute fisierele ale caror nume contin sintagme celebre gen „Florin Salam“, „Copilul de Aur“ sau „Printesa Ionela“, pe care le sterge pe loc.


Analistii BitDefender considera ca aparitia lui Antiman.A reprezinta un risc ridicat pentru „fonotecile de manele“ din calculatoarele românilor, din cauza usurintei cu care se raspindeste.


O reactie oficiala din partea interpretilor de manele nu a fost inca facuta publica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS