14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateScandalul sexual de la Motru, anchetat de procurori

Scandalul sexual de la Motru, anchetat de procurori

Un procuror din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Gorj s-a deplasat ieri la Motru pentru a ancheta cazul celor trei elevi de gimnaziu filmati in timp ce intretineau raporturi sexuale. Procurorul Vasile Udroiu i-a audiat pe elevi si pe profesori.


Vasile Popescu, seful DIICOT Gorj, a precizat ca ancheta penala nu exclude posibilitatea ca eleva de 12 ani si jumatate, care este vazuta in imaginile inregistrate pe CD facind sex in diverse pozitii cu doi colegi din clasa a VIII-a, sa fi fost sub influenta alcoolului sau a drogurilor: „Ancheta este in curs de desfasurare. Imaginile au fost inregistrate dimineata, cind acestia probabil trebuia sa fie la ore. Vom stabili daca fapta a fost facuta pentru amuzamentul lor sau in scopul comercializarii. In ambele cazuri se pedepseste de lege, dar daca a fost facuta pentru a se comercializa se incadreaza si la alt text de lege“.


Directorul adjunct al Scolii generale nr.1 din Motru, Ion Duicu, a spus ca toti cei trei elevi au venit ieri la ore: „Au venit la ore. Ce, trebuie sa ii aruncam in strada?“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII