12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConnex marcheaza cea de-a opta aniversare prin lansarea 3G

Connex marcheaza cea de-a opta aniversare prin lansarea 3G

Liderul pietei de telefonie mobila lanseaza din 25 aprilie, in cadrul actiunilor dedicate celei de-a opta aniversari, primul pachet de servicii de videotelefonie mobila din România. Noile servicii, intitulate 3G, au la baza o tehnologie moderna prin intermediul careia utilizatorii vor experimenta apelul video alaturi de internet mobil rapid si convorbiri telefonice mai avantajoase. Serviciile 3G vor fi disponibile pentru inceput in opt orase: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Ploiesti si Craiova.


Primele demonstratii au fost facute ieri, cind Connex a organizat conferinte de presa simultan in cele opt orase cu acoperire 3G din România. Ziaristii au avut privilegiul de a urmari in direct prima convorbire desfasurata prin intermediul serviciilor 3G intre ministrul comunicatiilor, Szald Nagy, prezent in sala de conferinta de la Bucuresti, si presedintele Traian Basescu, aflat in masina de serviciu.


Demonstratii ale serviciilor 3G vor avea loc si in perioada premergatoare lansarii, 20-24 aprilie, in toate magazinele Connex din tara.


Pe linga videotelefonie, abonatii Connex vor beneficia si de alte aplicatii: televiziune in direct pe telefonul mobil, inregistrarea si stocarea de videoclipuri, prezentari de filme, tonuri de apel etc.


Tarifele disponibile sint promotionale, Connex oferind reduceri de 33% la telefoanele Motorola v975, Nokia 6630, Nokia 6680, SonyEricsson Z800 si Samsung Z 130. Dintre acestea, Motorola V975 si Nokia 6630 vor fi disponibile inca de la lansare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS