13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai multe filaje filmate au intrat in posesia jurnalistilor gorjeni

Mai multe filaje filmate au intrat in posesia jurnalistilor gorjeni

Protagonistii filmarilor sint comisarul de politie Viorel Caragea, judecatorul Ulmet, precum si oameni de afaceri


Jurnalistii saptaminalului Scandal de Gorj sustin ca au intrat in posesia unor imagini care reprezinta filaje realizate de serviciile secrete. In imagini apar un comisar de politie, un judecator, doi oameni de afaceri, un consilier judetean si unul din fostii capi ai lumii interlope. Potrivit redactorilor publicatiei, judecatorul Stelian Ulmet, din cadrul Tribunalului Gorj, este principalul vizat de filaj, care-l infatiseaza intilnindu-se cu omul de afaceri Calin Lemnaru si cu comisarul de politie Viorel Caragea, comandantul adjunct al Politiei Tirgu Jiu. Intilnirea dintre cei trei a avut loc in fata sediului firmei omului de afaceri. Pe film se aud si vocile celor care realizeaza filajul, care folosesc un limbaj codificat.


Viorel Caragea nu crede ca a fost filmat de vreun serviciu secret: „Nu cred ca exista acel filaj. Eu nu ma simt urmarit. Nu ma simt amenintat. Nu contest ca m-am intilnit cu persoanele din imagini. Eu ma intilnesc cu foarte multa lume“. Viorel Caragea a recunoscut ca joaca fotbal cu judecatorul Ulmet si cu comandantul SRI Gorj, Ion Faget. Comisarul Viorel Caragea a precizat ca a fost si coleg de scoala cu Calin Lemnaru.


Un fost politist si un mason, filati si ei


Calin Lemnaru nu a vrut sa comenteze imaginile: „Nu mi-a fost afectata imaginea. Cine poate sa stie cine a filmat? Pot sa ma filmeze serviciile secrete nu stiu care… Pot sa ma filmeze cit vor, nu comentez si nici nu am chef sa discut astfel de lucruri“.


Judecatorul Stelian Ulmet nu a putut fi contactat pentru a se afla parerea acestuia in acest caz.


Intr-un alt cadru de film apare, potrivit jurnalistilor de la publicatia Scandal in Gorj, omul de afaceri Gheorghe Pupazan, fost ofiter de politie, alaturi de doi functionari ai Finantelor publice.Alte imagini ii infatiseaza pe fostul cap al lumii interlope din Gorj, Gelu Livezeanu, si pe un fost consilier judetean, Helios Melencu, care ocupa o functie importanta in masoneria româneasca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS