7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBursa zvonurilor explodeaza la Parchet

Bursa zvonurilor explodeaza la Parchet

Desi nu a fost confirmat oficial de catre procurori, ieri se zvonea ca la proprietatile mai multor personaje care ar face parte din anturajul sirianului Omar Hayssam, printre care si Viorel Hrebenciuc, Ristea Priboi si Fahti Taher, s-au efectuat o serie de descinderi in cautarea unor probe care sa clarifice legaturile lor cu omul de afaceri româno-sirian.


Contactat, Viorel Hrebenciuc a negat si a tinut sa precizeze ca nu a fost solicitat de procurorii care se ocupa de caz. Hrebenciuc a subliniat ca „nu are nici o legatura cu Omar Hayssam“ si nu a fost citat „la nici un Parchet“.


Redactiile din Capitala au fost bombardate ieri in jurul prinzului cu informatia conform careia procurori si ofiteri urma sa efectueze descinderi atit la Hotel Marriot, precum si la proprietati ale unor personaje apropiate afaceristului Omar Hayssam, situate in Otopeni, Cotroceni si zona Baneasa.


Conform unor surse, alt personaj aflat in atentia anchetatorilor care investigheaza dosarele referitoare la Omar Hayssam ar fi Ristea Priboi, membru PSD. Omar Hayssam a fost arestat preventiv miercuri seara, el fiind exclus din PSD in aceeasi zi.


Omar Hayssam confirma, la un moment dat, ca are cunostinte printre membrii conducerii acestui partid, el mentionind in acest context numele lui Ristea Priboi. Conform unor surse, Priboi ar fi fost membru in Consiliile de Administratie ale unora din firmele controlate de Omar Hayssam. Parchetul urma sa infirme sau sa confirme oficial informatiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS