7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParcul de distractii Sineasca, redus la jumatate

Parcul de distractii Sineasca, redus la jumatate

Parcul de distractii care urmeaza sa fie construit in cartierul Craiovita Noua, in apropierea Cimitirului Sineasca, va fi redus la jumatate.


Printr-o adresa trimisa primariei craiovene, SC PRO CONFORT SRL, firma care urma sa faca investitia, solicita modificarea HCL nr. 118/2004, prin care societatea primea in contul asocierii cu municipalitatea suprafata de 40.000 de metri patrati de teren in Parcul Cornitoiu. Aceasta cere diminuarea suprafetei in cauza cu 20.000 de metri patrati, adica la jumatate, invocind faptul ca in varianta initiala zona de agrement s-ar apropia „prea mult de biserica situata in interiorul aceluiasi Parc Cornitoiu si de cimitir“.


In consecinta, se propune alta varianta, „pentru a mentine o distanta rezonabila fata de biserica si de cimitir“. Directiunea firmei PRO CONFORT vrea sa spuna ca alesii din Consiliul Local (CL) Craiova au exagerat cind au votat amplasarea viitorului parc de distractii chiar in buza Cimitirului Sineasca, lucru criticat si de presa la vremea respectiva, dar de care acestia nu au tinut cont.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS