17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi elevi din Slatina au intrat cu masina intr-un copac

Doi elevi din Slatina au intrat cu masina intr-un copac

Un accident de circulatie produs din neatentie de doi elevi a fost la un pas de a se solda cu urmari grave. Ovidiu Petrisor Preda, de 18 ani, si Ovidiu Gavanescu, de 19 ani, elevi in clasa a XII-a la Colegiul National „Carol I“ din Slatina, au plecat ieri-dimineata, in pauza de la ora 9.00, cu o masina sa-si cumpere mincare, liceul fiind amplasat la un kilometru de oras. La intrarea in municipiu, pe strada Cornisei, vizavi de statia de carburanti OMV, autoturismul in care se aflau cei doi elevi, o Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare OT-69-GHI, a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Cei doi tineri s-au ales cu masina facuta praf si o sperietura zdravana.


„Eram la scoala si, fiind pauza, ne-am gindit sa mergem in oras sa ne cumparam mincare, in preajma liceului nefiind nici un magazin. Aveam timp sa ne intoarcem. Din pacate, ne-am oprit intr-un pom. A trecut unul cu masina prin fata noastra. Eu am pus repede frina, dar am intrat in pom“, a spus soferul Ovidiu Petrisor Preda, posesor al permisului auto de numai trei luni.


Potrivit variantei pasagerului din dreapta, Ovidiu Gavanescu, prin fata masinii ar fi trecut un ciine si din vina acestuia prietenul sau ar fi frinat brusc, intrind in pomul de pe marginea strazii. Elevii nu s-au mai intors la scoala dupa accident, ci au mers la spital pentru investigatii medicale. Din fericire, acestia s-au ales doar cu contuzii usoare: traumatisme toracice si o contuzie la genunchi. Subcomisarul Nicolae Caramizaru, din cadrul Politiei Rutiere Slatina, a spus ca accidentul a avut loc din vina soferului, care nu a redus viteza, a pierdut controlul, a parasit partea carosabila si s-a infipt apoi intr-un pom de pe marginea drumului. Autoturismul a fost grav avariat, iar soferul s-a ales cu dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS