27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNametii pun probleme ambulantelor

Nametii pun probleme ambulantelor

Autosanitarele Serviciului de Ambulanta al Judetului Dolj se confrunta cu mari probleme, reusind cu greu sa ajunga la solicitari, din cauza drumurilor pe care autoritatile nu s-au obosit sa le deszapezeasca. „In Craiova se circula acceptabil pe drumurile principale, dar pe cele laterale sau printre blocuri e moarte curata sa intri cu masina. Asemenea probleme se intilnesc prin tot orasul, dar mai ales in zonele Bucovat si Bariera Vilcii, ori prin cartiere precum Calea Bucuresti si Craiovita Noua. Aceeasi situatie este si in judet, drumurile fiind greu practicabile catre satele marginase, care nu sint situate pe drumuri principale“, a precizat ambulantierul Mirel Mustacioara.


Aceasta nu este insa singura problema a cadrelor de la Ambulanta. „Pe linga faptul ca se ajunge foarte greu la chemarile din judet, din cauza zapezii, ne confruntam si cu multe apeluri false. O astfel de situatie s-a petrecut saptamina trecuta, cind am primit doua apeluri de la Plopsor, de la numerele de telefon 0746.605.464 si 363.107. In ciuda viscolului si a ninsorii, ambulanta s-a deplasat pina la Plopsor, dar cadrele noastre
n-au gasit pe nimeni. Am sesizat de multe ori politia in legatura cu asemenea glume proaste, dar nu am cunostinta sa se fi luat pina acum vreo masura“, a mentionat Verginica Cirpici, asistent coordonator la dispeceratul Serviciului de Ambulanta al Judetului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS