12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConducerea CJ Dolj isi ia consilieri personali

Conducerea CJ Dolj isi ia consilieri personali

Vicele Dascalu zice ca va da extemporal pentru a alege dintre cunoscutii care l-au abordat pina acum, in timp ce vicele Odolbasa si presedintele Ion Prioteasa mai tatoneaza terenul


La sedinta ordinara din aceasta saptamina, alesii doljeni au votat o noua organigrama a Consiliului Judetean (CJ). Printre posturile nou aparute se afla si trei functii de consilieri personali ai conducerii CJ, cite unul pentru presedinte si cei doi vicepresedinti. Cum arata consilierul ideal in viziunea celor implicati, puteti citi in cele ce urmeaza.


Vicepresedintele Constantin Dascalu spune ca va sustine o testare pentru a-si alege consilierul personal, deoarece are vreo cinci cunoscuti pretendenti la statutul de „sfatuitor“. In opinia lui Dascalu, consilierul ideal trebuie „sa stie cel putin doua limbi straine, informatica si ar fi bine sa aiba si studii de administratie“, spunind ca nu va accepta sa lucreze cu un om venit „pe pile“, care nu-i va fi de nici un folos.


In schimb, vicepresedintele Victor Odolbasa a spus ca intre el si consilierul sau trebuie sa fie „inclusiv o comunicare afectiva“, sa fie „omul de incredere“ care sa se priceapa foarte bine la domeniile de activitate care se afla in subordinea sa. „Cind o sa simt ca nu mai pot, o sa-mi iau si consilier. Cred ca este bine ca s-a prevazut in organigrama un astfel de post. Deocamdata insa, nu este cazul“.


Presedintele CJ, Ion Prioteasa, este cel mai pretentios din acest punct de vedere, mergind pe principiul „trei in unul“, pentru ca numai la un consilier are dreptul. „Trebuie sa am incredere absoluta in el si sa fie un om cu experienta in cel putin trei domenii de activitate: juridic, economic si sa aiba si cunostinte tehnice. Dar, pentru moment, nu doresc ocuparea acestui post“. Un singur lucru n-am reusit sa aflam de la demnitarii nostri: daca prefera pe post de consilier un barbat sau o femeie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS