8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUrsuletii de plus abandonati pot fi adoptati

Ursuletii de plus abandonati pot fi adoptati

Orice copil are o jucarie de care nu se poate desparti. Pacat insa ca micutii nu ramin pentru totdeauna copii, iar o data cu inaintarea in virsta ei uita de ursuletul de plus care le tinea noaptea de urit si care le-a fost prieten nedespartit atitia ani. Acum insa ursuletii de plus abandonati au posibilitatea de a fi adoptati, de a-si gasi o noua familie, informeaza site-ul libero.it.


Dupa ce au fost prieteni credinciosi atita timp, cu timpul ei sint uitati intr-un colt al camerei, pe plafonul bibliotecii, sau intr-o debara cu lucruri vechi, unde praful si timpul inaspresc blanita fina a ursuletilor. Iata un final deloc glorios pentru un animal asa de gingas alaturi de care ne-am trait o perioada de neuitat a vietii, propria copilarie.


Reprezentantii site-ului Teddyscares.com s-au gindit sa aiba grija de aceste jucarii si sa le ofere spre adoptie. Adultii sau copiii pot decide „sa infieze“ un ursulet „ranit si abandonat“, cu promisiunea sa-l trateze bine, sa-i ofere dragoste, si, lucrul cel mai important, sa nu-l abandoneze pentru nimic in lume.


Site-ul pune on-line la dispozitie o galerie de ursuleti care asteapta sa-si gaseasca o noua familie. Fiecare animal ce asteapta sa fie adoptat are pe site o fotografie care este insotita de povestea trista a acestuia.


Afectiunea pentru un astfel de animal dragalas de plus nu are limite, existind alte numeroase site-uri dedicate iubitorilor de astfel de jucarii. Scopurile pentru care acestea au fost infiintate sint numeroase: adunarea laolalta a tuturor nostalgicilor ursuletilor de plus, organizarea de manifestari, oferirea de sfaturi de „prim ajutor“, dar si de sfaturi pentru a remedia deteriorarea in timp si de ce nu, pentru a gasi alte persoane cu care sa impartim aceeasi pasiune.


Tot on-line exista si posibilitatea de a crea cu propriile miini un ursulet, cerind de exemplu, prin intermediul e-mail-ului modele de carton.


La dispozitia celor care vor sa isi construiasca un ursulet exista si un kit cu ursuleti care trebuie doar ansamblati si cel mult carora le trebuie retusate nasul si unghiile. Dupa ce este construit ursuletul nu mai ramine altceva de facut decit sa i se dea un nume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS