10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDestinatii de vacanta preferate de vedete

Destinatii de vacanta preferate de vedete

In aceasta iarna, vedetele autohtone au reusit sa-si rapeasca putin timp si pentru o binemeritata vacanta. Daca Dana Savuica a renuntat la statiunile exotice si calduroase – preferatele ei – si a plecat cu familia la Barcelona, Rocsana Marcu a preferat destinatia Dubai, iar Cornel, liderul trupei Stigma, a ales sa petreaca impreuna cu iubita sa, Mirela, la Milano. Si acestea sint doar citeva dintre destinatiile preferate de vip-uri pentru petrecerea vacantelor.


Dana Savuica s-a indragostit de Barcelona


La invitatia agentiei „Traffic Models“, vedeta de televiziune Dana Savuica a dat anul acesta statiunile exotice pe frumusetea Marii Mediterane, caci si-a petrecut concediul la Barselona, pe ritmuri spaniole. Catedrala Sagrada Familia si Parcul Guell au impresionat-o cel mai mult, asa ca Barselona a reusit sa o faca sa se indragosteasca iremediabil de acele meleaguri.


Laponia, preferata „generatiei de aur“


Pe de alta parte, Gabi Balint si Gheorghe Hagi au ales anul acesta tara lui Mos Craciun pentru petrecerea concediului. O destinatie mirifica, caci cei doi s-au declarat profund incintati de alegerea facuta. Au avut multe de vazut, s-au bucurat din plin de momentele frumoase alaturi de cei dragi. Au plecat cu promisiunea ca vor reveni pe acele meleaguri.


Desertul si tainele sale


Vedeta de televiziune Rocsana Marcu a ales anul acesta Dubaiul. O locatie pitoreasca si plina de mister pentru ea. A descoperit acolo frumusetea desertului si a trait cele mai minunate clipe. Au impresionat-o si cucerit-o deopotriva oamenii si locurile, asa ca nu a regretat nici un momet alegerea facuta.


Costin Marculescu a ales Nilul


Costin Marculescu si-a oblojit ranile de la „Stele verzi“ la umbra piramidelor egiptene. El a vizitat celebra Vale a Regilor, unde a avut ocazia sa simta cocoasele camilelor si sa vada populara Camera a Mumiilor de la Muzeul de Istorie din Cairo. Nu a ratat nici croaziera pe Nil, dar nici frumusetea locului. Atras de istorie, la intoarcere a poposit si in Istanbul, unde a vizitat toate muzeele.


Oana si Pepe au optat si ei pentru Dubai


Oana si Pepe au avut si ei parte de o vacanta de iarna la temperaturi ridicate. Ei au petrecut citeva zile in Dubai, unde au fost cazati la un hotel de lux. Printre locurile vizitate s-au aflat si un restaurant subacvatic, la care au ajuns mergind cu submarinul, „Burj al Arab“ (un restaurant suspendat), precum si un parc de distractii subacvatic. Oana nu a uitat nici de broz, asa ca si-a facut timp si pentru citeva ore pe plaja, caci ce este mai pretios in acest anotimp, decit un broz natural, marca Dubai.


Mihaela Radulescu a schiat in Elvetia


Gindindu-se probabil ca cele citeva kilograme acumulate in timpul sarcinii trebuie date cit mai repede jos, Mihaela Radulescu a ales ca destinatie de vacanta Elvetia. De altfel, un loc in care a putut schia in voie departe de ochii indiscreti ai aparatelor de fotografiat. Vedeta nu a ratat nici cursele de snowboard, caci nu a uitat nici o clipa de atit de invidiata sa silueta la care rivneau toate femeile. De asemenea, s-a odihnit, pentru ca noul membru al familiei ii epuizase toate bateriile.


Cornel de la Stigma, la Milano cu Mirela


Vacanta pentru liderul trupei Stigma a inceput in adevaratul sens al cuvintului abia in primele zile ale lunii ianuarie. Asa ca impreuna cu iubita lui, Mirela, a plecat la Milano. Cei doi au petrecut o saptamina de vis. Printre obiectivele turistice au fost trecute pe un loc onorabil si marile magazine, caci vorba aceea daca nu vizitezi shoopp-urile din capitala modei, atunci inseamna ca nu stii cu adevarat ce inseamna dragostea pentru cumparaturi.


Amalia Enache in Egipt


Amalia Enache a ales sa mearga in concediul de ohihna in Egipt. De fapt, ca o jurnalista adevarata, Amalia nu s-a putut abtine sa nu faca si citeva reportaje pentru postul la care lucreaza, asa ca a transmis din Egipt mai multe materiale.


Vedetele internationale si preferintele lor


Nici vedetele internationale n-au sarit peste vacanta de iarna. Fie ca au preferat sa mearga in munti, la schi, ori in statiuni exotice, acestea au savurat din plin citeva zile departe de agitatia metropolelor.


Uma Thurman, in Caraibe


Uma Thurman nu pierde timpul de cind s-a despartit de Ethan Hawke. Actrita prefera in timpul vacantelor de iarna plajele insorite ale insulei St. Bart din Indiile de Vest, unde se bucura si de prezenta iubitului ei, Andre Balasz, patron al unui lant hotelier.


Sharon Stone si Kirstie Alley, in Los Angeles


Los Angelesul le-a avut ca invitate anul acesta pe doua mari actrite, Sharon Stone si Kirstie Alley. Daca vedeta din „Instinct Primar“ a preferat sa-si incerce talentele sportive in salile de Bowling, cea din urma a preferat sa ia la picior toate strazile, doar, doar o mai scapa de surplusul de kilograme, care s-au acumulat destul de deranjant in unele zone ale corpului.


Aspen, destinatia preferata de Mariah Carey si Dean Cain


Mariah Carey a ales anul acesta ca loc de destinatie a vacantei Aspenul. Daca solista a preferat sa colinde magazinele in lung si-n lat, Dean Cain, interpretul lui Superman in serialul de televiziune, prezent si el in aceeasi statiune montana, a optat pentru pirtiile de schi, exersindu-si talentele de schior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS