16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Blonda sau bruneta?

Macar o data in viata, fiecare femeie a incercat sa fie blonda pentru a reinvia sex-appealul lui Marilyn sau poate pentru ca nimeni nu e niciodata multumit de zestrea sa genetica. Insa multe se razgindesc si opteaza pentru o culoare mai inchisa pentru a iesi din cliseul Barbie sau pentru ca s-au plictisit.


Si celebritatile trec prin aceeasi dorinta de varietate cind este vorba de podoaba capilara.


Astfel, Beyonce Knowles, mulatra de la mama natura, a incercat blondul ce ii dadea un sarm mai… european, insa s-a reintors eventual la o culoare apropiata de cea naturala. Si Christina Aguilera, desi nu pare, este si roscata, si pistruiata. Pistruii si-i ascunde deseori de ochii critici sub lotiuni autobronzante si machiaj pane-cake si isi „terorizeaza“ parul prin schimbari dramatice. Astazi este blonda, miine bruneta si tot asa, pina cind vom citi probabil ca si frumoasa Christina are probleme cu pierderea podoabei capilare.


Madona si Britney, mereu nehotarite


Cameleonul muzicii pop, Madona, pe linga toate culorile incercate in trecut, in ultimii ani a avut parul blond, apoi in videoclipul „American Life“ era vopsita un brunet reusit. Mai tirziu a revenit la acelasi blond, dar nici aceasta schimbare nu a convins-o sa ramina la aceasta culoare, asa ca pina una-alta hair-stilistii sint multumiti sa o aiba mereu in mijlocul lor si sa-si testeze noile cunostinte pe o asemenea podoaba capilara.


Dupa ce in adolescenta Britney Spears a incercat brunetul si roscatul, ea a devenit celebra cu o noua culoare a parului, de data aceea blonda. Insa dupa citeva luni, convinsa de stilista,
s-a vopsit satena. Insa nu a avut prea multe aparitii cu aceasta culoare, deoarece capriciul a durat citeva saptamini. Si Gwyneth Paltrow a incercat o schimbare de look. Blonda naturala, la indicatiile Madonei s-a vopsit bruneta, numai ca sclipirea hoolywoodiana se pierdea pe undeva, asa ca frumoasa actrita a revenit in scurt timp la culoarea care o avantaja.


Unde poate merge invidia…


Poate ca a vrut sa iasa din umbra mai celebrei si mai popularei surori sau a vrut sa depaseasca look-ul de papusa… Nu se stie, cert este ca Dannii Minogue a renuntat la satenul spre blond al parului sau si a trecut la brunet, lucru care o avantajeaza, conferindu-i un aspect mai stilat. Si Kylie Minogue a avut perioadele ei de nehotarire, dar nu pentru a-si concura sora, ci pur si simplu dintr-un moft. Astfel, atunci cind era bruneta si cu o tunsoare androgina, Kylie nu aducea nici de departe cu diva sexy care a fascinat o lume intreaga.


Nu faceti ca ea


Punkista Kelly Osbourne este considerata o epava a stilului. Ea variaza culorile de par, insa, la cit gel foloseste pentru a obtine lookul zburlit, nuanta podoabei capilare nu face vreo diferenta. Fie blond, sau brun sau negru nimic nu mai conteaza cind vine vorba de fiica lui Ozzy, caci efectul este mereu acelasi: dezastruos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS