11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirectorii din Olt, cuprinsi de febra demiterilor

Directorii din Olt, cuprinsi de febra demiterilor

Mandatele directorilor institutiilor descentralizate din judetul Olt se apropie de sfirsit. In maximum doua saptamini, nici unul dintre ei nu va mai ramine in scaun, desi, la un moment dat, se zvonea ca anumite persoane isi vor continua activitatea pe acelasi post. PNL si PD, a caror alianta a cistigat alegerile din decembrie 2000, au impartit fotoliile de sefi de institutii. In Olt, PD si-a adjudecat cele mai numeroase functii – 20, in vreme ce Partidul Democrat va propune 16 nume de directori pentru tot atitea institutii.


Dintre numele date ca sigure in acest sens, penelistii vor numi directorul de la Inspectoratul Scolar Judetean, respectiv Carol Kovacs, la Directia de Sanatate Publica va veni Nucu Diaconescu, la Directia Generala a Finantelor Publice – Elena Gherghina. Tot PNL va numi si directorii de la Directia Sanitar-Veterinara, Directia Judeteana de Tineret si Sport, Directia pentru Dialog, Familie si Solidaritate Sociala, Garda Financiara, Directia Muncii, Casa Judeteana de Pensii. Numele directorilor acestor institutii nu au fost inca stabilite.


Pedistii vor avea directori la Oficiul pentru Protectia Consumatorului (Marcel Popescu), Inspectia in Constructii (Cinel Barbu), Directia Agricola (Mitel Niculescu), Spitalul Judetean Slatina, Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia de Protectia Mediului, Directia Silvica etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS