14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVedete cu aspiratii mari

Vedete cu aspiratii mari

Frumoasele si apetisantele vedete de pe la noi s-au gindit, ce-i drept nu de mult timp, ca o diploma de licenta ar da mult mai bine pe CV-ul lor. In plus, imaginea nu le-ar mai putea fi usor atinsa de ziaristii rautaciosi, care le-ar putea arunca in fata epitete nu tocmai incintatoare. Si cum o facultate se poate termina bine si destul de usor, unele vedete din peisajul autohton au dat fuga la universitati.


Nicoleta Luciu vrea sa intre la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii


Este frumoasa, cunoscuta si modesta. La nurii si formele apetisante ale Nicoletei Luciu viseaza o multime de barbati, si nu de ieri, de azi, ci de la prima aparitie a senzualei fete in paginile revistei pentru adulti Playboy, de acum citiva ani.


Acesta a fost practic si pasul cel mare spre celebritate al Nicoletei. Din pacate pentru curtezani, Nicoleta este iubita lui Dinu Maxer inca de acum sapte ani si nu se gindesc sa se desparta. Cariera apetisantei domnisoare se afla intr-o continua ascensiune, desi, probabil, se poate si mai mult. Munceste foarte mult pentru a mentine ce a cucerit cu greu, mai exact postul de coprezentatoare in emisiunea protevista „Teo“, precum si statutul de vedeta pop in formatia „Laguna“.


Cu burta pe carte


Cu toate acestea, se zvoneste ca Nicoleta isi doreste sa isi implineasca un vis.


Acela de a se inscrie si termina cursurile unei facultati din Bucuresti. Caci vorba aceea, altfel esti privit din moment ce ai o diploma de licenta la purtator! Iubitul ei, Dinu, si apropiatii o incurajeaza sa faca acest pas si o sfatuiesc sa se puna cu burta pe carte. Si cum Nicoletei ii place mult sa citeasca, nu va fi o problema pentru ambitioasa fata sa devina o studenta in anul universitar urmator. Se pare ca domnisoara Luciu a ales sa frecventeze cursurile Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Sectia de Comunicare Sociala si Relatii Publice. Pentru examenul de admitere, vedeta va trebui sa sustina probe la limba româna si la creativitate si argumentare, iar experienta din televiziune o va ajuta, cu siguranta.


Mihaela Radulescu a dat cursurile universitare pe cele pentru ingrijirea copilului


Una dintre cele mai placute prezente de pe micul ecran, Mihaela Radulescu, a incercat si ea de-a lungul anilor sa termine diverse facultati, dar se pare ca nici una dintre intentiile sale nu s-a concretizat cu o diploma de licenta.


Asa se face ca, in cele din urma, vedeta a hotarit ca ar fi mai nimerit sa lase cartile de scoala pentru cele care contin sfaturi legate de ingrijirea copilului, caci virsta destul de inaintata nu-i mai permitea sa amine conceperea unui copil.


Spicy prezinta Meteo si la scoala


Doinita si Lavinia, cele doua Spicy, depun si ele eforturi considerabile de a intra in rindul vedetelor cu diploma de licenta. Fetele sint studente la Management in cadrul Universitatii Româno-Americane. Colegii lor le asteptau cu nerabdare pe apetisantele artiste, mai ales atunci cind ele prezentau meteo in unul dintre ziarele nationale. Venirea frumoaselor fete la facultate a insemnat autografe oferite colegilor inclusiv pe banci, afise si CD-uri daruite tuturor. Insa intrebarea pe care vedetele au auzit-o cel mai des a fost „Cum e vremea, fetelor?“. Se pare ca bruneta si roscata craioveanca nu au renuntat inca la studii, cu toate ca fac cu greu fata examenelor. O diploma merita tot efortul din lume, asa ca, indiferent de oboseala pe care o resimt intre atitea nopti nedormite, concerte prin toata tara si nu numai, nu le impiedica inca sa rivneasca la statutul de licentiat.


Raicu se viseaza absolventa


Una dintre cele mai sexy vedete din România, Andreea Raicu, isi doreste si ea ca si celelalte colege de breasla sa poata aduna la experienta sa profesionala si o diploma de absolvire a unei facultati. Nu mai ca dorinta sa nu s-a concretizat pina acum, caci printre atitea activitati, prezentari de moda, emisiuni de televiziune vedeta nu a mai putut sa-si transforme visul in realitate. Pina una alta, frumoasa Andreea Raicu continua sa-si exercite talentele jurnalistice pe micile ecrane, nascind admiratie mai ales din partea reprezentatilor sexului tare din România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS