16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeile din mintea fotbalistilor

Femeile din mintea fotbalistilor

Sint frumoase, celebre, admirate si dorite de majoritatea reprezentantilor sexului tare. Cum era si firesc, multi dintre barbatii din Craiova, si nu numai, le-ar dori alaturi. Exceptie de la acest caz nu fac nici fotbalistii Universitatii Craiova.


Halle Barry, Angelina Jolie, fetele din serialul de televiziune „La Bloc“, Mihaela Radulescu sint doar citeva dintre vedetele care trezesc admiratia baietilor de la Universitatea Craiova.


Fetele de „La Bloc“ i-au cucerit pe Bundea si Borbely


Le urmaresc in fiecare seara cind au ocazia. Sint actritele din serialul „La Bloc“. Fosta Abramburica, in prezent Mimi, este preferata lui Zeno Marius Bundea. „Imi plac fetele de «La Bloc». Mimi, Adina, Roxana arata destul de bine. Imi plac atit ca actrite, cit si ca femei“, a tinut sa precizeze fotbalistul Universitatii. Si colegul sau, Csaba Borbely, impartaseste aceeasi pasiune pentru serial. Insa preferata sa este Bella, sotia lui Costel. In ceea ce priveste vedetele internationale, femeia care l-a cucerit pe acelasi Bundea este frumoasa Halle Barry. „Am urmarit-o in toate filmele in care a jucat. Este o actrita desavirsita, iar ca femeie nu pot sa spun decit ca arata exceptional“, a mai adaugat Bundea.


„Vreau sa dau goluri, ca sa alerge ele sa iasa cu mine“


Ionut Lutu este putin mai nehotarit in ceea ce priveste preferintele sale pentru o anumita vedete, caci „toate sint frumoase, da-le-n colo“. Totusi, Mihaela Radulescu si Angelina Jolie ar fi femeile care ar corespunde din toate punctele de vedere exigentelor sale. „Sint frumoase, nu sint proaste si au un corp de invidiat. Totusi, nu ma pot gindi acum la ele, caci pentru mine este mai important sa dau goluri, sa devin eu o vedeta astfel incit ele sa-si doreasca din tot sufletul sa se intilneasca cu mine“, a precizat Ionut Lutu.


Catherine Zeta Jones, actrita preferata a lui Iordache


Chiar daca nu are foarte mult timp la dispozitie pentru a urmari diverse emisiuni de televiziune sau filme, Marius Iordache nu pierde niciodata ocazia de a o urmari pe Catherine Zeta Jones in filmele in care aceasta joaca.


„Este o actrita foarte buna. Ii admir calitatile actoricesti. Nu cred ca am omis sa vizionez vreun film in care a jucat. Mi-a placut deopotriva prestatia sa din «Masca lui Zoro», dar si din «Capcana pentru hoti», unde joaca alaturi de Sean Connery“.


Preferintele sale in materie de vedete autohtone nu exista, caci „este greu de decis. Româncele sint toate frumoase, frumusete recunoscuta de altfel si peste hotare, asa ca imi este greu sa ma decid asupra unei anumite persoane“, a mai adaugat fundasul Sandu Marius Iordache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS