16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePosturile din primarie vor fi cunoscute vineri

Posturile din primarie vor fi cunoscute vineri

Cele 120 de posturi vacante din cadrul Primariei Craiova, insotite de tematica necesara, vor fi afisate vineri la Serviciul de relatii cu publicul si la Centrul de Informare a Cetatenilor (CIC). Nerabdatori sa sustina examene pentru posturile libere din institutie, craiovenii s-au inghesuit sa afle toate informatiile necesare, inca de la inceputul saptaminii. La sediul CIC, acestia s-au vazut nevoiti sa se intoarca acasa cu „coada intre picioare“, deoarece nimeni nu cunostea datele respective. Unii craioveni revoltati amenintau ca vor face publice toate smecheriile care se fac in primarie, daca nu le sint primite documentele pentru inscrierea la concurs. Desi functionarii din cadrul CIC incercau sa obtina de la colegii din institutie informatii, acestora le-a fost adusa la cunostinta decit data in care posturile vor fi facute publice.

„Este un proces amplu, care nu se poate decide in citeva zile. Trebuie mai intii cunoscute functiile care vor fi puse la dispozitia doritorilor, iar apoi stabilita tematica in baza careia vor participa la concurs. De asemenea, este necesar sa fie depusa si o serie de acte, pentru a sti ce fel de persoane ar ocupa locurile. De exemplu, in cazul unui informatician, va fi nevoie de o diploma care sa ateste absolvirea unei facultati de specialitate“, a mentionat un functionar din cadrul primariei.

Pina cind vor sti cu exactitate daca au sau nu posibilitatea de a deveni angajati ai primariei, craiovenii mai au de asteptat citeva zile. In acest timp, cei care vineaza acele joburi ne-au declarat ca vor apela la rude si prieteni pentru a sti ce ii asteapta.

„Nu mi se pare normal ce se intimpla in primarie! Am crezut ca daca ni se schimba conducatorii vom avea parte de alt tratament. Desi cei de la CIC ne-au explicat care este situatia, nu inteleg cine e de vina. As vrea sa stiu si eu de ce, pina acum, cei care se ocupa de personal nu au facut rost de toate datele necesare pentru a fi cunoscute de cei care vor sa se angajeze“, a spus indignat un craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS