11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePUR Dolj este de partea opozitiei

PUR Dolj este de partea opozitiei

Cu toate ca sustine guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu, alcatuit in mare parte de Alianta D.A., PUR Dolj este de partea „opozitiei“ la nivel local. Filiala locala a incheiat un protocol de sustinere politica a PSD, potrivit presedintelui Constantin Dascalu. In urma colaborarii, a rezultat un post de vicepresedinte al CJ, pentru presedintele filialei, dar si obtinerea functiei de presedinte de catre PSD (Ion Prioteasa) si a uneia de vicepresedinte de catre reprezentantul PRM, Victor Odolbasa.

Dar Constantin Dascalu sustine ca a fost in favoarea sustinerii guvernului Tariceanu, la consultarile pe care presedintele Dan Voiculescu le-a avut cu liderii de organizatii locale. „Pozitia nostra, a filialei doljene, a fost ca PUR trebuie sa ramina la guvernare, pentru ca executivul are de parcurs un calendar greu si are nevoie de stabilitate politica“, a declarat Dascalu.

In ceea ce priveste colaborarea cu vechii aliati, actuali adversari politici in parlament, Constantin Dascalu considera ca nu se face sa adopte o atitudine transanta. „La nivel local, avem un protocol cu PSD pentru sustinere in consiliul local si cel judetean. Acest protocol, si sa vrem noi, nu putem sa-l schimbam, pentru ca este vorba de cuvintul dat. Numai daca constatam ca acesti oameni nu respecta legea, putem sa-l rupem“, s-a confesat presedintele PUR Dolj. Cit despre presedintele Basescu, acesta are calitati de mare politician: „Domnul Basescu este un jucator. Si un jucator bun pe scena politica. Arunca ceva pe piata sa vada cit rezista adversarul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS