20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMos Craciun si politicienii

Mos Craciun si politicienii

Vedetele autohtone din sfera politica doljeana nu fac exceptie de la regula: si ele il asteapta cu infrigurare pe Mos Craciun, pe care „l-au bombardat“ cu solicitari, bineinteles, prin intermediul mesagerilor.

Oamenii politici doljeni par cit se poate de modesti in aceasta perioada a anului. Astfel, cerintele lor catre batrinul Mos Craciun nu sint deloc exagerate, cel putin asa reiese din propriile lor declaratii. Astfel, deputatul PD, Marian Jean Marinescu, spera ca anul acesta de Craciun cadoul sau sa fie o seara linistita, petrecuta in mijlocul familiei. Campania electorala si celelalte probleme politice l-au impiedicat deocamdata pe deputat sa-si ia in serois meseria de Mos, astfel incit deocamdata cadourile pentru cei dragi nu au fost inca achizitionate.

Liniste si sanatate si in tabara PSD

Pe de alta parte, si proaspatul deputat PSD, Claudiu Manda, isi doreste ca Mosul sa scoata din desaga sa numai sanatate si liniste, caci „anul 2004 a fost unul foarte agitat, cu doua campanii electorale si multe alte probleme. As dori ca 2005 sa-mi ofere ocazia de a petrece cit mai mult timp in compania familiei, cu toate ca este greu de crezut“. Si la capitolul cadouri pentru cei dragi Claudiu Manda a ramas codas. „Dat fiind faptul ca timpul petrecut impreuna cu cei dragi a fost foarte scurt, nu am avut timp sa-i trag de limba pentru a afla ce-si doresc in acest an de la Mos. Sint pe ultima suta de metri, dar ma voi descurca, astfel incit Sarbatorile de iarna sa fie cit mai frumoase“, a tinut sa precizeze Claudiu Manda. Si daca la acest capitolul a fost putin cam incet, proaspatul deputat promite sa se revanseze. „De fiecare data ma implic in pregatirea mesei de Craciun, asa ca si in acest an lucrurile vor sta la fel. Iubesc mincarurile traditionale, mai ales sarmalele, motiv pentru care imi voi da tot interesul ca bucatele de pe masa sa fie cit mai gustoase“, a mai precizat Claudiu Manda. In schimb, primarul Antonie Solomon se declara „un lenes al casei“. „Daca nu ar fi sotia mea sa-mi incalzeasca mincarea, as muri de foame. Nici cartofi nu stiu sa curat, asa ca voi asista de pe margine la toate pregatirile pentru masa de Craciun“, a precizat edilul Craiovei. In ceea ce il priveste pe Mos, familia Solomon nu-si doreste decit ca din desaga batrinul Craciun sa le lase sub brad doar sanatate si liniste sufleteasca. „Am ajuns la o virsta in care problemele de sanatate imi dau batai de cap. Am inceput sa am dureri de oase, de cap, asa ca daca exista intr-adevar Mos Craciun nu-mi doresc decit sanatate“, a mai precizat Antonie Solomon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS