17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateViceprimarul comunei Pestisani, cercetat in doua dosare penale

Viceprimarul comunei Pestisani, cercetat in doua dosare penale

Viceprimarul comunei Pestisani, judetul Gorj, Ion Poenaru (PSD), este cercetat in doua dosare penale pentru sustragere de material lemnos.

In unul dintre dosare, Inspectoratul Judetean de Politie Gorj si-a declinat competenta in favoarea Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj, pentru ca in acest caz este implicat si un politist. Prim-procurorul Gheorghe Emil Mota a spus ca Ion Poenaru este cercetat pentru infractiunea de furt calificat, iar Ion Vrober, adjunctul sefului Postului de politie din Pestisani, pentru complicitate. Mota a precizat ca dosarul este pe masa de lucru a procurorilor.

Ion Poenaru este acuzat de sustragerea unei masini cu lemne. In plingerea adresata politiei se mentioneaza ca materialul lemnos a fost gasit abandonat in padure, fiind taiat de hotii de lemne. La sesizarea cetatenilor, viceprimarul s-a deplasat in zona, dar nu a intocmit nici un document de constatare. Ion Poenaru sustine ca lemnele sint in custodie la soferul care le-a transportat. Potrivit lui Gheorghe Emil Mota, la Parchetul de pe linga Judecatoria Tirgu Jiu se mai afla un dosar in care Ion Poenaru este cercetat pentru sustragere de material lemnos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS