11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimaria va imparti afise publicitare cu bugetul orasului pe 2005

Primaria va imparti afise publicitare cu bugetul orasului pe 2005

Fluturasii vor contine desene si grafice si vor chema craiovenii la o dezbatere publica pe 20 decembrie

Primaria craioveana va organiza pe 20 decembrie, la ora 17.00, in sala Filarmonicii „Oltenia“ o dezbatere publica privind proiectul de buget al municipiului pe anul 2005. Viceprimarul Sorin Iordache a precizat ca evenimentul va fi popularizat incepind de saptamina viitoare, prin impartirea de fluturasi si pliante care vor contine principalele cheltuieli pe care primaria intentioneaza sa le faca anul viitor.

„Dezbaterea este o initiativa a executivului, la eveniment fiind invitati, printre altii, directori de institutii publice, de intreprinderi si consilierii municipali. Orice craiovean care doreste sa fie informat poate participa la dezbatere si poate chiar sa ia cuvintul. De unde stim? Poate cineva are o idee buna, care merita sa fie luata in seama.

In fond, in sala vor fi prezenti consilierii locali, care pot sa faca propuneri si vor dezbate bugetul in sedinta CL din aceasta luna“, a declarat Sorin Iordache. Fluturasii cu pricina vor contine, pe linga cifre, grafice si desene sugestive, care sa faca posibila intelegerea persoanelor neinitiate in problemele administrative ale orasului. Pentru a atrage cetatenii la dezbatere, primaria va lipi in diferite zone ale orasului 250 de afise publicitare. Edilii nu s-au gindit insa ce vor face daca la dezbatere vor dori sa-si dea cu parerea despre buget mai toti cei aflati in sala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS