17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolitisti amenintati cu sabia de un barbat

Politisti amenintati cu sabia de un barbat

Un incident mai putin obisnuit a avut loc joi, in jurul orei 11.00, la sediul sucursalei din Craiova a societatii comerciale STIZO SA Bucuresti. Un barbat, insotit de familia lui, a patruns in sediul firmei si, teribil de nervos, nu i-a mai lasat sa intre pe angajatii societatii. Mai mult decit atit, individul s-a apucat sa sparga citeva ferestre ale imobilului, ca sa para mai convingator.

Aurel Arnautu, directorul SC STIZO SA Bucuresti – Sucursala Craiova, a solicitat ajutorul politiei pentru a aplana conflictul. Imediat s-a deplasat la fata locului o echipa operativa a Sectiei 4 Politie Craiova, care l-a identificat pe individul furios si a reusit sa desluseasca de la ce a pornit acest incident. Locuind cu chirie in apartamentul situat la demisol, locuinta proprietate a RAADPFL Craiova, Ion Dragusin, de 37 de ani, din localitate, incerca sa-i convinga prin orice mijloace pe angajatii firmei sa-si mute sediul din apartamentul de deasupra lui, spatiu detinut in proprietate de societatea comerciala. Dragusin isi exprimase, de fapt, intentia de a cumpara chiar el spatiul in care firma isi desfasura activitatea, dupa cum au constatat oamenii legii.

La vederea politistilor, scandalagiul nu dadea semne de linistire. Dimpotriva, i-a amenintat pe oamenii legii, scotind o sabie pe care a inceput sa o fluture deasupra capului ca sa faca impresie, ba a avut si o altercatie cu angajatii firmei care isi are sediul in acel imobil. Conflictul a fost pina la urma aplanat de politisti, care l-au „premiat“ pe Dragusin cu un dosar penal pentru ultraj, distrugere si ultraj impotriva bunelor moravuri, infractiuni pedepsite de Codul Penal cu pina la patru ani de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS