15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJandarmii prind tot mai multe prostituate minore

Jandarmii prind tot mai multe prostituate minore

In ultima perioada, in judetul Vilcea apar din ce in ce mai multe prostituate minore. Daca in urma cu citiva ani prezenta unei minore in parcari facea vilva, acum din ce in ce mai multe fete isi incep viata sexuala la virste fragede, ba chiar se incumeta sa faca sex pe bani. Cu ocazia ultimelor actiuni organizate de jandarmi au fost depistate mai multe tinere care practicau prostitutia atit pe Valea Oltului, cit si in municipiu. In general, in parcarile de pe Valea Oltului actioneaza prostituatele cu experienta. O nou-venita in breasla nu este vazuta cu ochi buni si nici acceptata in „gasca“. De aceea, prostituatele minore isi incep activitatea pe marginea strazii, facind cu mina soferilor de camioane. Este insa mult mai periculos decit prostitutia intr-o parcare, cu acceptul patronului localului si, eventual, cu o camera pusa la dispozitie pentru clientii mai vechi. De cele mai multe ori, fetele care isi incep „meseria“ pe marginea strazii sint si mai expuse imbolnavirilor. Spre deosebire de prostituatele din strainatate, in Romania fetele se lasa, in general, „pe mina“ clientului, asta incluzind si sexul neprotejat. Pentru tinerele care nu au prea multa scoala, este o metoda convenabila de a cistiga bani. In multe cazuri, ca urmare a educatiei precare si a faptului ca nu sint obisnuite sa mearga la controale medicale periodice, fetele nu isi dau seama la timp cind se imbolnavesc si transmit diferite boli venerice si altor clienti.

Valea Oltului a fost adjudecata de prostituatele cu experienta

Ultima actiune a fost organizata de jandarmi in zona parcarii SC IDES SRL de pe raza localitatii Riul Vadului. Au fost depistate cu aceasta ocazie trei tinere care atrageau barbati pentru a intretine relatii sexuale pentru bani. Doua dintre ele – Florentina Tanase, din comuna Ciineni, si Rodica Ursu, din Tirnaveni, au fost amendate cu cinci milioane de lei, iar Geanina Coscodar, din Vistea, judetul Brasov, a primit o amenda de doua milioane de lei.

In zona parcarii SC ALIMU COM SRL din localitatea Brezoi au fost depistate trei tinere care sint bine cunoscute de jandarmi si politisti. Elena Cirje, din Curtea de Arges, Florentina Ciuca, din comuna vilceana Maciuca, si Ofelia Petrina Udroiu, din Balilesti-Arges, au primit cite o amenda in valoare de cinci milioane de lei.

Minorele, linga strandul din Ostroveni

O alta tinara, de 19 ani, a fost depistata de jandarmi cu ocazia unei actiuni linga strandul din Ostroveni, in timp ce atragea barbati pentru practicarea de relatii sexuale. Fata obtinuse deja in seara respectiva ceva bani. A fost amendata cu cinci milioane de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991. In aceeasi zona a fost prinsa „la produs“ si o minora de 16 ani, Mariana N., cu domiciliul in comuna Susani, sat Rimesti, judetul Vilcea. Fata se afla in parcarea strandului si astepta clienti. Si ea a fost amendata cu cinci milioane de lei. O ora mai tirziu a ajuns linga strand o alta fata de 16 ani, Florentina C., din comuna Calinesti, judetul Arges. Adolescenta acosta si ea barbati pentru a face sex pe bani. A fost amendata cu 2,5 milioane de lei pentru prostitutie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS