11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTinerii au renuntat la salile de internet in favoarea plimbarilor

Tinerii au renuntat la salile de internet in favoarea plimbarilor

Profitind de vremea frumoasa de marti dupa-amiaza, tinerii craioveni au iesit in numar mare pe strazile orasului si in parcuri. Cele peste 20 de grade si soarele i-au convins pe acestia sa renunte, cel putin pentru citeva ore, la calculatoare si internet. Studentii craioveni spun ca petrec zilnic citeva ore in fata calculatoarelor, insa marti au preferat sa profite de vremea frumoasa si sa iasa la o plimbare.

Cornel S. (student TCM): „O zi frumoasa, parca ar fi primavara. Desi ne asteptam la zapada, iata ca iarna ne mai lasa putin. Asa ca mi-am luat prietena si am iesit la o plimbare prin parc. Era pacat sa pierdem o astfel de ocazie.“

Ionut I. (student stiinte economice): „Timpul liber, de obicei, mi-l petrec in fata calculatorului. Dar ziua asta frumoasa si calda m-a convins sa ies la o plimbare, mai ales ca nu se stie cite astfel de zile vom mai avea pina la primavara. Ar fi fost pacat sa o ratez.“

Corina F. (studenta limbi straine): „De obicei, stau foarte mult pe internet. Nu prea am timp sa ies sa ma plimb, desi de multe ori simt nevoia sa respir aer curat. Ziua asta a fost insa prea frumoasa ca sa ratez o plimbare prin parc. Asa ca, impreuna cu colegele mele, profitam din plin de ea“.

Si elevii craioveni, care de obicei prefera jocurile din salile de internet, au preferat o plimbare prin parc si un suc in aer liber.

Claudiu (15 ani): „Aproape in fiecare zi merg cu colegii mei la o sala de internet, pentru ca ne plac foarte mult jocurile. Dar era pacat sa pierdem o plimbare, pentru ca e prea frumos afara. Parca e primavara. Un fotbal e numai bun“.

Mioara (14 ani): „Eu stau pe internet, de obicei, am calculator acasa. Dar cu vremea asta asa de frumoasa, era pacat sa nu merg cu prietena mea in parc. Ne plimbam, bem un suc, mai stam de vorba. Apoi o sa avem timp si de teme si poate si de calculator“.

Cosmin (17 ani): „Eu as fi vrut sa merg tot la o sala de internet, dar prietena mea a fost cu ideea unei plimbari in aer liber. A avut dreptate. Era pacat sa pierdem o zi asa de frumoasa si calda, asa ca am ascultat-o si nu-mi pare rau. Parca ar fi o zi de primavara. Si nu stiu cite zile din astea vor mai fi in urmatoarele luni“.

Parcurile din Craiova pareau marti dupa-amiaza neincapatoare pentru cei dornici sa profite de caldura si soarele de afara. Grupuri de tineri, perechi de indragostiti, dar si persoane trecute de mult de prima tinerete au preferat sa-si amine treburile zilnice, alegind sa iasa la plimbare si la aer curat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS