15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovenii isi rezerva deja camere la munte pentru Revelion!

Craiovenii isi rezerva deja camere la munte pentru Revelion!

Chiar daca toamna de-abia a inceput, iar iarna este destul de departe, craiovenii isi fac deja planuri pentru Revelion. In primul rind, ca sa prinda oferta, iar in al doilea rind, sa aiba timp sa-si achite scurta vacanta de la sfirsitul anului alegind varianta cea mai avantajoasa pusa la dispozitie de agentiile de turism – plata in rate. Astfel, oferta generoasa a agentiilor de turism din Craiova se bucura de o cerere pe masura.

De Revelion, toti oltenii vor sa „migreze“ la munte! Dupa o vara fierbinte pe litoral, craiovenii viseaza la sarbatori vesele, cu zapada, de preferat pe pirtia de schi. Cererile de Revelion si Craciun cu care se confrunta agentiile de turism craiovene sint indreptate aproape in exclusivitate spre statiunile montane. Alegerile se fac, desigur, in functie de preturile sejururilor. Pentru trei-cinci zile la Caciulata, pretul este in jur de patru – cinci milioane de lei de persoana, suma in care este inclusa si masa de Revelion. Pentru statiunile mai „rasarite“, precum Poiana Brasov sau Predeal, preturile sint, evident, pe masura. Pentru acelasi sejur, o persoana trebuie sa scoata din buzunar aproximativ zece milioane de lei. Unele agentii de turism includ in oferta si bonuri valorice.

Pensiunile agroturistice „tin rangul“

Nici oferta pensiunilor agroturistice, din ce in ce mai numeroase, nu este mai prejos. Un sejur de pina la sapte zile, cu demipensiune si masa de Revelion, costa intre patru si sapte milioane de lei. De multe ori, conditiile sint mult mai bune, iar gazdele mai primitoare decit in cazul hotelurilor.

Nostalgicii pot alege un Revelion la mare! Chiar daca iarna nu-i ca vara, cei care iubesc marea indiferent de anotimp pot sa petreaca ultimele zile ale anului pe malul ei. Pentru patru zile si trei nopti in perioada sarbatorilor de iarna, la hotelurile de pe litoral, turistii trebuie sa plateasca cinci milioane de lei.

Semn ca au pus de mult bani „la ciorap“ pentru sarbatori, craiovenii au inceput sa cumpere deja pachetele turistice pregatite de agentii. Agentii de turism spun ca din ce in ce mai multi craioveni aleg sa-si plateasca vacanta esalonat. Singura conditie este sa achite un avans de 30%.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS