12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBilete de tratament pentru pensionarii doljeni

Bilete de tratament pentru pensionarii doljeni

Pensionarii doljeni nu s-au grabit sa plece in vacanta pe baza biletelor de tratament oferite de Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj. Desi in prima zi a fiecarei serii de acordare a acestor bilete institutia amintita a fost luata cu asalt de cei mai in virsta locuitori ai judetului, in zilele urmatoare, interesul acestora s-a stins. Potrivit Eugeniei Filimon, director executiv adjunct al Casei Judetene de Pensii Dolj, in primul semestru al anului, din cele 7.800 de bilete repartizate, s-au vindut 4.960, in timp ce din numarul total de 7.700 de bilete repartizate pentru semestrul al doilea, pina la aceasta data au fost eliberate 3.840.

„Pina la finele anului 2004, mai sint de eliberat 2.400 de bilete, respectiv trei serii, ultima serie fiind 22 noiembrie 2004. Incepind cu 29 septembrie 2004 se pun in vinzare biletele cu plecarea in 17 octombrie 2004, listele fiind afisate la sediul institutiei“, se anunta intr-un raport al Casei Judetene de Pensii Dolj.

Prin intermediul CJP Dolj, biletele de tratament se pot elibera atit cu contributie, cit si gratuit, valoarea integrala a unui astfel de bilet fiind intre 6.300.000 – 7.500.000 de lei. Distribuirea acestora se face pe baza cererilor depuse lunar de solicitanti la registratura institutiei, lista cu persoanele ale caror cereri au fost aprobate afisindu-se cu 30 de zile inainte de inceperea sejurului. Biletele ramase nedistribuite ca urmare a neprezentarilor sau refuzurilor se pun in vinzare cu cinci zile inainte de data plecarii in statiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS