10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAntonie Solomon taie din salariile directorilor de regii

Antonie Solomon taie din salariile directorilor de regii

„Nici unul nu va avea salariul mai mare decit indemnizatia viceprimarilor“, a declarat primarul Craiovei

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, intentioneaza sa ciunteasca serios salariile directorilor de regii aflate in subordinea consiliului local, deoarece considera ca acestia iau bani prea multi pentru munca pe care o presteaza.

Antonie Solomon a declarat ieri ca nici un director nu va avea un salariu de baza mai mare decit al viceprimarilor orasului, care au o indemnizatie lunara de 23,6 milioane de lei, iar net 14,4 milioane de lei. Directorii regiilor craiovene cistiga lunar intre 20 si 40 de milioane de lei, la salariul de baza adaugindu-se vechimea in munca si indemnizatia de conducere. Executivul primariei craiovene are propunerile sale pentru consiliile de administratie ale regiilor, care vor intra in dezbaterea consiliului local in cadrul sedintei ordinare din aceasta saptamina.

Astfel, pentru CA al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova este propus Nicolae Pascu, directorul economic al primariei, pentru Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL), secretarul consiliului local, Nicoleta Miulescu, pentru Regia de Termoficare, directorul adjunct al Directiei tehnice si de investitii, Sever Bordu, iar pentru cel al Regiei de Apa, sefa Compartimentului de administratie publica locala, Rodica Tenea. Primarul Solomon si-a motivat aceste alegeri prin aceea ca vrea sa aiba informatii „din interior“ despre modul in care se desfasoara activitatea acestor regii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS