Acasă Actualitate Soferul Prefecturii Mehedinti a fost agresat de un politist

Soferul Prefecturii Mehedinti a fost agresat de un politist

Un jurnalist al unei televiziuni centrale si un sofer din cadrul Prefecturii Mehedinti au fost agresati in trafic de un politist. Constantin Caprioru, de 60 de ani, sofer in cadrul prefecturii, se deplasa, duminica, 5 septembrie, la volanul unui autoturism Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare MH-03-GUV, pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Turnu Severin, fiind insotit de un corespondent al unei televiziuni centrale. Circulind pe banda din mijloc, Caprioru spune ca a vazut o Dacie rosie pe banda a treia. La un moment dat, respectivul autoturism, cu numarul de inmatriculare MH-16-VIO, condus de Viorel Marinel Popa, i-a taiat calea, vrind sa se incadreze pe banda intii. Pentru a evita un impact, Caprioru a frinat brusc, acest fapt iscind divergente intre cei doi conducatori auto. „Cei doi indivizi aflati in Dacia rosie s-au dat jos din masina si, in urma unui schimb de replici, s-au napustit asupra mea cu pumnii si cu picioarele. Mi-au spart ochelarii de vedere“, a spus Constantin Caprioru.

Jurnalistul a inceput sa filmeze, fapt ce l-a enervat si mai rau pe fratele conducatorului Daciei rosii, Tiberiu Popa. Acesta i-a smus jurnalistului camera din mina, vrind sa-i scoata caseta. Insa, nereusind acest lucru, i-a restituit camera.

Politia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizata telefonic de jurnalist, la fata locului deplasindu-se doua echipaje. Intrucit conflictul incetase, iar cei reclamati plecasera, a fost formata o echipa de cercetare. Surprinzator, persoanele reclamate sint un agent de politie, adjunct al sefului de post din comuna Corlatel, Viorel Marinel Popa, si fratele acestuia, Tiberiu. „In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca starea conflictuala a fost generata de o manevra gresita facuta in trafic de agentul de politie, conducatorul autoturismului Dacia 1310, prin care a jenat deplasarea celuilalt autoturism si adresarea ulterioara, in mod reciproc, de cuvinte jignitoare. Intrucit agentul de politie face parte din Politia Judiciara, actele premergatoare intocmite au fost declinate pentru continuarea cercetarilor, potrivit competentei, Parchetului de pe linga Tribunalul Mehedinti pentru luarea masurilor legale ce se impun“, a precizat subcomisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean al Politiei Mehedinti.

Exit mobile version