Acasă Actualitate Demolarile Primariei Craiova, soldate cu doua cazuri de lesin

Demolarile Primariei Craiova, soldate cu doua cazuri de lesin

Viceprimarul Nedelescu a chemat de doua ori Salvarea

Doua persoane au lesinat, fiind transportate de urgenta la spital in timpul desfasurarii unei actiuni de demolare, pe care inspectorii in constructii ai primariei craiovene au executat-o ieri in cartierul Catargiu. Maria Amza, de 48 de ani, si Marin Cirlugea, de 56 de ani, au ajuns la spital dupa o criza provocata de stres, fiind in afara oricarui pericol.

Inspectorii primariei plecasera sa demoleze citeva garduri construite ilegal pe strazile Bahlui si Poienii din cartierul Catargiu. In timpul desfasurarii operatiunii, viceprimarul Gheorghe Nedelescu, cel care coordoneaza Serviciul de disciplina in constructii, a fost sunat de unul dintre inspectorii din teren sa trimita de urgenta o salvare la fata locului pentru ca o persoana a lesinat. La nici o jumatate de ora, Nedelescu a apelat din nou la 961, solicitind medicilor sa intervina la al doilea caz.

„Gardurile cu pricina trebuia demolate, pentru ca erau pe domeniul public. Noi am ajuns acolo pentru ca oamenii s-au reclamat intre ei, unii spunind ca nu pot intra in curti din cauza gardurilor. Acolo trebuie sa construim si o statie de pompare a apei, pentru a rezolva problema canalizarii din zona“, a explicat ulterior viceprimarul Nedelescu.

Exit mobile version