Acasă Actualitate Consilierii locali, lasati cu buza umflata

Consilierii locali, lasati cu buza umflata

Consilierii locali din Craiova au inceput vineri, 3 septembrie, o noua serie de audiente. Acestia nu s-au bucurat insa de succesul dorit, craiovenii care s-au prezentat fiind foarte putini. Pe lista intocmita, privind succesiunea consilierilor, Aurel Bojenoiu, consilier PNL, era cap de afis. Acesta a facut insa schimb cu un alt coleg de partid, Ovidiu Oprea, care, desi a stat timp de trei ore in sala de audiente a primariei, a avut ghinionul de a fi solicitat de un singur craiovean.

„Motivul pentru care cred ca nu s-au prezentant foarte multi la audiente este faptul ca nu au aflat. Craiovenii nu se asteapta ca audientele sa fie sustinute la aceste ore si mai ales la sfirsitul saptaminii“, a declarat Ovidiu Oprea. A doua zi nu s-a inscris nimeni pe lista de audiente, desi, de data aceasta, cel care le sustinea era un nume cu rezonanta. Fostul mare fotbalist al Universitatii Craiova, Rodion Camataru, in prezent consilier PD, a fost instiintat de vineri seara ca nimeni nu a catadicsit sa ii solicite prezenta.

„Craiovenii sint inca obisnuiti sa mearga in audienta la primar ca sa-si rezolve problemele pe care le au. Trebuie sa inteleaga ca si noi ii putem ajuta. Oricum, din ce am discutat cu colegii care au mai fost consilieri, interesul nu a fost prea mare nici in anii trecuti. Noi ii asteptam insa in continuare“, a spus Rodion Camataru. Pina la sfirsitul lunii, poate le va suride norocul celorlalti 25 de consilieri care urmeaza pe lista.

„Cei care doresc sa vina in audiente la consilieri o pot face vinerea, de la ora 17.00, dar si simbata, de la ora 9.00. Pentru a se inscrie pe liste, craiovenii pot veni in fiecare zi, cu exceptia zilei de joi“, a declarat Elvira Stancu, sef serviciu Relatii cu Publicul, din cadrul Primariei Craiova.

Vestea sustinerii de audiente de catre consilieri i-a luat prin surprindere pe craioveni, care habar nu aveau despre acest lucru. „M-am dus de doua ori la domnul primar si nu am rezolvat nimic. Daca dinsul nu m-a putut ajuta ca e seful lor, consilierii nici atit. Oricum, nici nu stiam ca au si ei acest drept“, a spus un trecator.

Exit mobile version