12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSalariatii cu studii medii ramin in Primaria Slatina

Salariatii cu studii medii ramin in Primaria Slatina

S-au certat in sedintele de consiliu, s-au bombardat cu hotariri aprobate, hotariri respinse la prefectura, propuneri de revocare, s-au retras de la sedinte, s-au intors, teatral, in salile parasite cu un sfert de ora inainte, s-a lasat cu plingeri penale si comentarii care mai de care mai acide, s-au amenintat cu controale de la Agentia Nationala a Functionarilor Publici, pentru ca in final sa uite de toate si, in ultima sedinta de consiliu local, alesii slatineni sa voteze in unanimitate pentru rezolvarea problemelor angajatilor aflati pe lista viitorilor someri. Salariatii cu studii medii nu vor fi dati afara, acesta ar fi rezultatul ciocnirilor dintre consilierii opozitiei si cei ai puterii, dupa mai mult de o luna de sicanari. Directia Protectie si Asistenta Sociala isi pastreaza numarul de posturi, Directia Administrare Patrimoniu isi mareste numarul de posturi cu zece, la Serviciul Recuperare Creante Bugetare se creeaza sase posturi. Hotarirea CL nr. 28/22.07.2004 privind suplimentarea numarului de personal si modificarea organigramei si statului de functii pentru Serviciul public Directia Administrare Patrimoniu, precum si Hotarirea CL nr. 40/30.07.2004 privind mentinerea Hotaririi CL al municipiului Slatina nr. 28/22.07.2004 se revoca, iar salariatii cu studii medii, care, conform unei alte hotariri de consiliu, nu mai pot ramine in aparatul propriu, vor ocupa posturile nou-infiintate.

La aceasta intelegere s-a ajuns inaintea trecerii la vot in consiliul local, pentru ca nimeni n-a avut de reprosat nimic, iar peste respectivele proiecte

s-a trecut in fuga. Mai mult, cererea celor 18 functionari in pericol sa-si piarda postul, trecuta pe ordinea de zi pentru a fi analizata de catre consilieri, n-a mai fost luata, evident, in discutie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS