Acasă Actualitate Scurte stiri

Scurte stiri

Oltean injunghiat de fiul concubinei

Un barbat a ajuns la spital in stare grava dupa ce fiul concubinei sale l-a injunghiat in urma unei altercatii. Ion Constantin, de 49 de ani, din comuna Vilcele-Olt, era duminica seara la locuinta concubinei sale din comuna Tufeni. La un moment dat, intre barbat si fiul concubinei, Marian Zaharia, de 15 ani, a izbucnit o cearta. Indignat de tupeul baiatului, care-l injura, Ion Constantin l-a lovit cu o matura in cap. Drept urmare, Marian Zaharia a pus mina pe un cutit si l-a injunghiat pe barbat in abdomen, perforindu-i intestinul. Ion Constantin a fost transportat la Spitalul Judetean din Slatina, iar Marian Zaharia a fost dus la Sectia psihiatrie a spitalului slatinean. Cercetarile politistilor au stabilit ca baiatul figureaza in evidentele Sectiei de psihiatrie cu probleme psihice. Ancheta continua, urmind ca, dupa obtinerea certificatului medico-legal, sa se dispuna masurile legale.

Un minor s- a inecat in strandul din Caracal

Un baiat de cinci ani s-a inecat zilele trecute in strandul din Caracal. Madalin S. fusese lasat de parinti la bunici, dar, intr-un moment de neatentie al acestora, copilul a disparut de acasa pe 20 august. Potrivit declaratiilor sefului Politiei Caracal, comisar sef Petre Gherghe, bunica minorului ar fi reclamat disparitia la organele de politie. Corpul neinsufletit al minorului a fost gasit de un localnic duminica seara, in strandul din Parcul „Constantin Poroineanu“. Conform aceleiasi surse, cadavrul nu prezenta urme de violenta, anchetatorii stabilind ca minorul ar fi alunecat in apa de numai un metru adincime.

Necunoscut internat la Spitalul de Urgenta Craiova

Un barbat de aproximativ 60 de ani a fost adus duminica seara la Spitalul de Urgenta Craiova. Identitatea barbatului nu este cunoscuta, asupra lui neavind nici un act. Barbatul are aproximativ 60 de ani, 1,70 m inaltime, 65 de kilograme si refuza orice forma de cooperare. El a fost gasit intins pe strada. Oameni cu suflet, speriati ca starea de sanatate a barbatului poate fi in pericol, au chemat salvarea, care l-a adus la spital. Dupa spusele medicilor, barbatul nu necesita medicatie sau internare si nu inteleg refuzul acestuia de a vorbi. Pina la descoperirea identitatii si clarificarea situatiei, barbatul va fi „cazat“ in unul din saloanele de la urgenta alaturi de alte doua persoane fara adapost. Toti cei care il recunosc si pot oferi informatii privind identitatea sau adresa barbatului sint rugati sa se prezinte la Spitalul de Urgenta Craiova.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version