16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMiss Asociatia de Proprietari incepe pe 15 septembrie

Miss Asociatia de Proprietari incepe pe 15 septembrie

Dupa lungi dezbateri comisia de cultura din cadrul Consiliului Local Craiova a reusit sa puna la punct un regulament dupa care vor fi acordate premiile concursului „Cea mai frumoasa asociatie de proprietari/locatari din oras“. Concursul va avea loc in perioada 16 august-26 octombrie si cuprinde mai multe etape.

Intre 16 august -28 august, actiunea urmeaza sa fie mediatizata, intre 28 august-8 septembrie, asociatiile doritoare se pot inscrie in competitie, intre 15 septembrie- 20 octombrie, se desfasoara perioada de curatenie si infrumusetare. Evaluarea rezultatelor se va face in perioada 20 octombrie-25 octombrie, urmind ca premierea sa aiba loc pe 26 octombrie. Pentru ca lucrurile sa mearga struna, primaria si regiile din subordine vor oferi consiliere asociatiilor participante privind amenajarea spatiilor verzi aferente, curatenia din blocuri si de la platformele de gunoi. Pentru a stabili care este cea mai vrednica asociatie,

Primaria Craiova are la dispozitie 13 criterii de departajare, printre care cele mai importante sint aspectul general, vopsirea usilor de la intrarea in blocuri, de la ghene si a peretilor interiori sau situatia datoriilor catre firmele de salubritate. Primaria a renuntat la unul dintre cele mai contestate criterii, si anume situatia datoriilor la intretinere, probabil si pentru a nu transforma concursul intr-unul al saracilor. Desi edilii nu au hotarit care sint sumele acordate ca premii, circula un zvon potrivit caruia premiul cel mare se ridica la 100 de milioane de lei. Ghici ce va face asociatia cistigatoare cu acesti bani?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS