22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident de munca la DOLJCHIM Craiova

Accident de munca la DOLJCHIM Craiova

Un grav accident de munca s-a petrecut marti seara la DOLJCHIM Craiova. Marian Circaceanu, de 37 de ani, din Craiova, a fost imposcat cu amoniac, suferind numeroase arsuri.

Silviu Poenaru, sef Serviciu Control Securitate in Munca, a spus: „Ne-au anuntat despre accidentul produs. Noi doar supraveghem cercetarile, iar unitatea are sarcina stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului. In cazul in care angajatul va deceda, Inspectoratul Teritorial de Munca are obligatia preluarii cercetarilor. Avem date certe ca furtunul cisternei nu a fost decuplat corespunzator si astfel barbatul a fost improscat cu amoniac, suferind arsuri grave“.

Marian Circaceanu a fost transportat la Spitalul de Urgenta Craiova. Starea de sanatate este critica, barbatul suferind arsuri pe 70% din suprafata corpului. A fost supus de urgenta unei interventii chirurgicale. „Pacientul este in stare de soc. Este perfuzat si se incearca o hidratare puternica, sansele de supravietuire fiind reduse. Pe linga arsurile grave a intervenit si o insuficienta renala acuta, care poate duce in orice secunda la decesul pacientului. Poate doar o minune il poate salva“, a declarat Virgil Zamfirescu, doctor al Clinicii de Chirurgie Plastica si Recuperatorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS