17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMunicipalitatea craioveana a cheltuit 80 de milioane pe telefoanele mobile

Municipalitatea craioveana a cheltuit 80 de milioane pe telefoanele mobile

Primarul si viceprimarii, aparate de 350 de euro, cu camera foto incorporata

Municipalitatea craioveana a cheltuit peste 80 de milioane de lei pentru a achizitiona telefoane mobile de serviciu pentru consilierii nou-alesi. Este vorba despre 15 aparate marca Siemens A 50, pentru care primaria a platit cite 2,7 milioane, la care se adauga trei telefoane destinate primarului Antonie Solomon si viceprimarilor Sorin Iordache si Gheorghe Nedelescu.

„Am cautat sa inlocuim o parte dintre aparatele vechi care nu mai mergeau. O parte dintre cele predate de fostii consilieri au fost date la reparat. Am cautat in oferte cele mai ieftine telefoane mobile“, a precizat Nicolae Pascu, directorul Directiei economice a Primariei Craiova.

Potrivit acestuia, doi dintre consilierii municipali care au activat si in legislatura trecuta nu au cerut niciodata telefoane mobile de serviciu. Este vorba despre Mario Ovidiu Oprea si Dragos Cotarcea. Dintre consilierii potenti financiar care au venit sa-si ridice telefoanele ieftine ca braga directorul Pascu l-a mentionat pe fostul mare fostbalist, actual om de afaceri, Rodion Camataru, iar dintre cei care nu au venit inca, pe Constantin Popeci. Daca in ceea ce-i priveste pe consilieri s-au facut economii, Directia economica nu s-a zgircit cu executivul primariei: primarul si viceprimarii au primit cite un Samsung ultraperformant, cu camera foto incorporata, in valoare de 350 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS