5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn craiovean a distrus statia de emisie-receptie a unui taxi

Un craiovean a distrus statia de emisie-receptie a unui taxi

Un craiovean a distrus statia de emisie-receptie si a spart parbrizul unui taxi. Marti seara, Adrian Nistor, de 35 de ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a luat un taxi Tico, apartinind firmei Favorit, condus de L.F., din Craiova. Cu el erau doi minori care trebuia sa-l duca acasa pe Nistor, pe strada Maria Tanase. Aproape de destinatie, clientul a inceput sa-l injure fara nici un motiv pe L.F., incercind sa traga de volan.

Vazind ca nu poate smulge volanul din miinile taximetristului, Nistor a tras cheia din contact, oprind motorul. Taximetristul a frinat imediat, iar clientul a intrat cu capul in parbriz. Cetateanul

s-a ales cu lovituri la cap si la fata. El a coborit din Tico, s-a dus la usa conducatorului auto si a smuls cablul microfonului de la statia de emisie-receptie. L.F. a coborit pe usa din dreapta si s-a dus in strada, pentru a cere ajutorul taximetristilor. Cei doi minori au coborit din masina, speriati de reactia rudei lor. In citeva minute, in apropierea de Casa Tineretului, s-a creat un adevarat balamuc. Sosisera citiva taximetrisi, doi gardieni publici si un echipaj de politie.

Cetateanul turmentat injura pe toata lumea. „Si de la chef a plecat tot dupa un scandal. Cind am ajuns cu masina la comanda, se auzeau din strada tipetele celor care se certau cu individul“, a spus L.F. Politistii l-au legitimat pe Adrian Nistor, care este cercetat pentru infractiunea de distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS