5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOferiti-i un loc de munca!

Oferiti-i un loc de munca!

Victimele violentei domestice au devenit un fenomen social alarmant. Roxana Constantin, de 31 de ani, este unul dintre cazurile supuse violentei domestice. Femeia este pregatita sa ia viata de la capat departe de loviturile si de injuriile sotului ei, alaturi de care a petrecut peste 15 ani de chinuri. Nu are insa un adapost unde sa locuiasca. A stat cu chirie la o femeie cu suflet, dar care, incepind din 12 iulie, nu o mai poate gazdui. Serviciu nu are, dar este dispusa sa lucreze orice pentru a cistiga onorabil un ban de piine!

Este din comuna Desa, judetul Dolj, si peste 15 ani a trait alaturi de Stefan Cafadaru. Au impreuna un copil de 12 ani. Bataile, jignirile si rabufnirile nervoase ale barbatului erau la ordinea zilei, dupa cum declara femeia. In urma cu aproximativ doua saptamini a lovit-o atit de rau, incit a ajuns in coma la Spitalul de Urgenta Craiova, la Sectia de neurochirurgie. Din clipa aceea s-a hotarit sa puna capat cosmarului in care traia.

„Sotul meu ramasese de multi ani fara serviciu. Muncea cu ziua pe la cei care aveau nevoie. Eu sint de meserie calcatoreasca. Am lucrat la o firma de confectii. Ma batea si ma acuza ca-l insel. Cei 15 ani au fost un cosmar pentru mine. Am indurat totul doar pentru copilul pe care il avem impreuna, dar nu mai pot. Nu ma mai intorc acasa, nici sa stiu ca dorm pe strazi. Copilul a ramas cu el si vreau sa-l iau, dar intii sa-mi rezolv oarecum situatia! Ma doare sufletul ca stau departe de copilasul meu, dar nu am alta solutie!“, a spus disperata Roxana Constantin.

La cei 31 de ani, femeia s-a trezit singura pe strazi, fara un leu in buzunar. Face apel disperata pentru obtinerea unui loc de munca. Slujba ar fi singura ei salvare. Ar putea sa se intretina, sa-si inchirieze o camera si poate cu timpul sa-si ia si copilul cu ea.

„Ajutati-ma, va rog, sa-mi gasesc un loc de munca! Vreau sa muncesc orice, numai sa mi se ofere, sa pot si eu sa ma descurc!“, a mai spus femeia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS