10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCuratenia de vara la Primaria Slatina

Curatenia de vara la Primaria Slatina

Trei sefi au cerut incetarea raporturilor de munca, sapte – revenirea pe vechile posturi

Zece sefi de birouri, de servicii si directii din cadrul Primariei Slatina si-au inaintat, la inceputul acestei saptamini, demisia „din motive personale“.

„In continuare astept niste demisii“, a spus primarul Darius Vilcov, dupa ce a luat act de demisiile inaintate de Daniela Datcu – sef Birou Economic, Gheorghe Stan – director Investitii, Meda Vasile – sef Birou Integrare Europeana, Mihai Popa – director Directia Piete, Avidis Tana – director Directia Sere – Spatii Verzi, Nora Ramona Popescu – director Directia de Asistenta Sociala, Anisoara Protopopescu – director Directia Administrare Patrimoniu, Niculina Balsanu – sef Serviciu Economic, Grigorie Tabacu – director Directia Juridica, Liviu Trandafir – sef Birou Juridic. Primii trei au cerut incetarea raporturilor de munca, in timp ce colegii lor au solicitat revenirea pe posturile detinute anterior promovarii in functii.

„Probabil va fi curatenia de vara“, a spus primarul, care are in vedere si restructurarea birourilor si serviciilor, unele dintre acestea supradimensionate. Se pare ca problema unei scheme de personal incarcata exista si la Directia Administrare Patrimoniu, dar si la alte servicii, motiv pentru care un consultant de resurse umane va lucra in aceasta vara pentru conceperea unei noi organigrame si a unor fise de post adaptate acesteia.

Pentru vineri s-a convocat o sedinta extraordinara de consiliu local, in care vor fi discutate cererile de demisie, iar in termen de 15 zile se va organiza concurs pentru o parte dintre posturi, in timp ce pentru ocuparea functiilor publice se va astepta inca doua luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS