11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiderul Partidei Romilor Gorj a picat din cauza matematicii

Liderul Partidei Romilor Gorj a picat din cauza matematicii

Nelu Pavel, presedintele Partidei Romilor, filiala Gorj, a picat examenul de bacalaureat cu nota 4,20. Liderul de partid al romilor din judet a evitat sa comenteze, spunind ca matematica i-a dat cele mai mari batai de cap. Dupa ce s-a pus cu burta pe carte in ultimele saptamini, Nelu Pavel, de 35 de ani, a reusit sa obtina note de trecere la celelalte probe pe care le-a sustinut.

Astfel, la matematica Nelu Pavel a fost la pamint, fiindu-i rusine sa spuna ce nota a obtinut peste punctul care se acorda din oficiu. La proba orala de limba romana, Nelu Pavel a luat nota 7,50, la romana scris – 5, la desen tehnic – 6,90, la geografie – 7,40 si nota 6 la limba franceza.

„Am luat la geografie, la ultima proba, nota 7,40. La matematica am picat – acolo a fost cel mai greu. Nu stiu ce nota am luat… Am picat bacul cu 4,20. Este un moment dificil pentru mine. In ultima perioada am avut parte numai de certuri si necazuri si la serviciu si cu partidul. In situatia mea imi este greu si cu familia“, a declarat Nelu Pavel. Inspectorul general scolar Nicolae Mergea a precizat ca nu stia ca liderul Partidei Romilor urmeaza sa sustina bacalaureatul, adaugind ca Nelu Pavel a terminat liceul in acest an. In ultima perioada, presedintele Partidei Romilor a fost implicat in multe scandaluri, fiind inlocuit din functia de consilier pe probleme de romi de prefectul de Gorj, Mugurel Surupaceanu. Pavel a ocupat aceasta functie timp de trei ani, urmind sa devina in curind consilier al presedintelui Consiliului Judetean Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS