14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCristi lupta pentru a trai

Cristi lupta pentru a trai

Cotidianul Gazeta de Sud a publicat, in urma cu doua luni, povestea unui baietel de sapte ani, Cristian Budana, care avea tumoare la ochiul sting. Atunci, cu ajutorul dumneavoastra, familia a reusit sa stringa banii necesari pentru achizitionarea unei proteze, care ii era necesara copilului. Din cauza problemelor financiare, Cristi lupta insa si acum pentru supravietuire.

„Tratamentele continua. La doua-trei luni trebuie sa mergem la Bucuresti pentru consultatie. De fiecare data, sintem obligati sa cheltuim in jur de patru milioane de lei. Pentru ca eu am ramas fara serviciu, sintem intr-o situatie disperata. Doar sotul meu mai lucreaza, iar banii obtinuti nu sint suficienti. Specialitatea pe care o am este de operator calculator. Singura rugaminte este sa ma ajute cineva sa ma angajez. Numai asa il pot ajuta pe Cristi sa traiasca“, a spus cu ochii in lacrimi Carmen, mama lui Cristi.

Medicii care i-au pus diagnosticul au fost rezervati in ceea ce priveste sansele baiatului de a trai.

Din momentul in care i-a fost depistata boala, Cristi nu a mai frecventat cursurile scolii. A fost sustinut insa de invatatoarea sa, Oprea Ciolan, dar si de colegi.

„Nepotul meu este tot mai trist in ultima vreme. Desi este un copil, observa ca ne confruntam cu lipsa banilor. Daca nu avem ce minca se considera el vinovat. De cind s-a imbolnavit nu l-am mai lasat nici sa se joace cu ceilalti vecini. Ne este teama sa nu se loveasca din greseala la ochi si sa distruga proteza. Abia am reusit sa o cumparam. Din pacate, nu mai are nici prieteni, eu fiind singurul lui tovaras de joaca. Salariul pe care il aduce tatal sau este cheltuit foarte repede. Din aceasta cauza, Cristi nu mai are nici macar jucarii. La virsta lui ar trebui sa se bucure de fiecare clipa, insa el este tot mai abatut.

In prezent, avem mare nevoie de bani. Cei care doresc sa ne ajute pot sa ne contacteze la adresa din Calea Bucuresti, bl. D2, sc. 1, ap.1 sau la telefon 521395“, a incheiat Vasile Budana, bunicul lui Cristi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS